Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP luni 25 aprilie. Schimbare majoră pentru GEMENI la început de săptămână

HOROSCOP luni 25 aprilie. Schimbare majoră pentru GEMENI la început de săptămână

HOROSCOP luni 25 aprilie. Schimbare majoră pentru GEMENI la început de săptămână
25 Apr 2016   •   11:13

HOROSCOP Berbec – O suma de bani pe care o asteptati de mult timp isi croieste drum inspre dumneavoastra, insa nu atat de repede precum v-ati fi dorit. S-ar putea sa va creeze o stare de frustrare, insa nu trebuie sa va tatonati pe aceasta tema. Vor ajunge, in cele din urma, la dumneavoastra in cont.

HOROSCOP Taur – Nu va intereseaza ca e luni astazi. Mintea va va sta toata ziua doar la romanticisme si tandrete, asa ca s-ar putea sa aveti cateva probleme in legatura cu profesionalismul la locul de munca. Incercati sa va concentrati cat puteti de mult asupra taskurilor si sa va bucurati de o dupa-amiaza relaxanta in bratele partenerului.

HOROSCOP Gemeni – Daca nu sunteti implicata intr-o relatie, atunci astazi s-ar putea ca cineva sa va treaca pragul sau, de ce nu, sa treceti chiar dumneavoastra un prag intr-o alta casa. Nu va inhibati pentru ca aveti nevoie de un pic de relaxare, iar, cine stie, poate va evolua intr-o relatie de lunga durata.

HOROSCOP Rac – Stati cu telefonul in mana si va ganditi doar la partenerul dumneavoastra astazi. Degeaba va faceti prea multe griji in privinta pe care v-o acorda prin intermediul mobilului sau retelelor de socializare, intrucat s-ar putea sa fie suficient de ocupat, incat sa nu aiba timp sa va dea un reply rapid.

HOROSCOP Leu – Senzualitatea dumneavoastra nativa este marcata de un simtamant romantic misterios, asa ca va fi o dupa-amiaza perfecta pentru a starni scantei in dormitor. Lasati-va in bratele placerii si nu renuntati la a explora orice posibilitate.

HOROSCOP Fecioara – Desi e inceput de saptamana, pentru dumneavoastra nu are importanta. V-ati pus in cap ca vreti sa va puneti casa la punct, asa ca s-ar putea sa va ocupati toata ziua cu acest aspect si sa uitati de tot ce va inconjoara. Poate ar fi bine sa fiti un pic mai atenta si cu cei dragi.

Continuarea pe lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close