Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie. Balanțele își schimbă starea de spirit, Racii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie. Balanțele își schimbă starea de spirit, Racii trebuie să fie atenți la sănătate

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie. Avem parte de răsturnări de situație, dar și de momente tensionante. Se anunță despărțiri, dar și decizii radicale. Cine sunt norocoșii săptămânii, aflați în rândurile de mai jos.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie. Balanțele își schimbă starea de spirit, Racii trebuie să fie atenți la sănătate
de M.P.    |    27 Iun 2020   •   10:20

Horoscop Berbec

Am două vești bune pentru toate zodiile și mă bucur că pot să vi le dau. Atât Venus, cât și Mercur și-au reluat mersul direct. Venus din Gemeni și Mercur din Rac, care deja se pregătește pentru conjuncția cu Soarele. Desigur, sunt planete care se mișcă repede, sunt dinamice. Dar rămân planetele grele retrograde… Între ciocan și nicovala. Așa vă veți simți...De ce? E perioadă grea, între două Eclipse.

Horoscop Taur

Destin la extreme, căci perioada acesta marcată de cele două Eclipse, una de Soare și următoarea de Lună, nu vă lasă să răsuflați ușurați, chiar dacă Venus și-a reluat mersul direct. Viața ca un sport extrem(dragoste, carieră, studii, sănătate, ș.a.), așa o veți simți. Eclipsele au conotații karmice și pot scoate la lumină himere ale trecutului din această viață, dar mai ales din viețile anterioare(relațional, copii).

Horoscop Gemeni

Venus iși reia mersul direct în zodia voastră, dar problemele cu care vă confruntați nu se evaporă, mai ales dacă nu v-ați înțeles în maniera dea mai profundă, karmică destinul cu care ați venit pe Geea. Perioada dintre cele două Eclipse e cea mai dificilă cu putință. Sunteți într-ul labirint existențial și nu găsiți singuri calea spre ieșire(pe karma personală se vede acum calea spre lumină)…

Horoscop Rac

Mercur își reia mersul direct în constelația voastră, ca veste bună! Dar cum problemele cu care vă confruntați le văd ca pe niște obstacole karmice grele pe viitor, nu cred că le veți putea soluționa singuri. Vizată este sănătatea(afecțiuni cu încărcătură și mesaj karmic ce se cere descifrat individual). Dar nici în plan relațional și sentimental nu plutiți pe norișori și vreți căi de orientare și corectare.

Horoscop Leu

Cum mulți acumulează păcate și fără să își dea seama, se vor întreba cum este mesajul astrelor. Pozitiv(cu un Venus și Mercur îm mers direct) sau negativ(marcat pe viitor de tranzitul lui Uranus din Taur, a lui Saturn Retrograd încă în Vărsător sau a celor două Eclipse de la ora aceasta). Karma vizează familia/dragostea, sănătatea, dar și cariera sau business-ul multora, chiar dacă cei mai mulți ignoră.

Horoscop Fecioara

 Cu un picior în Valea Plângerii și cu un altul pe vibrația lui Mercur acum în mers direct. Cum sunteți zodie dublă, vă și întrebați cum puteți scoate piciorul rămas blocat în Valea Plângerii. Cum nu sunt două Fecioare identice(nici chiar gemene), nu am cum să vă orientez în acest cadru general. Astrograma karmică personală este busola mea de orientare prin codri existențiali, ca să ieșiți din impas.

Citiți continuarea pe Kfetele.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close