Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mercur în Capricorn 2024 | Săgetătorii se îmbogățesc, Racii sting flacăra iubirii în dragoste

Horoscop Mercur în Capricorn 2024 | Săgetătorii se îmbogățesc, Racii sting flacăra iubirii în dragoste

Horoscop Mercur în Capricorn. Săgetătorii vor avea parte de oportunități noi benefice pentru a-și multiplica finanțele. Racii vor stinge flacăra iubirii în cuplu, preferând în schimb argumentele logice în discuție.

Horoscop Mercur în Capricorn 2024 | Săgetătorii se îmbogățesc, Racii sting flacăra iubirii în dragoste
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2024   •   21:00

Mercur a intrat în Capricorn încă de la 1 decembrie 2023 și va rămâne acolo până pe 5 februarie 2024.

Mercur îl reprezintă pe Hermes care este zeul comunicării. Este important să știm că Mercur în Capricorn este riguros, selectiv și nu apreciază discuțiile fără sens. Pe de altă parte, are și o eficiență extraordinară.

În perioada aceasta vom fi ajutați de astre să ne schimbăm modul de a interacționa cu cei din jur. Dacă veți simți că oamenii sunt mai reticenți în discurs și în decizii, trebuie să știți că ei se pregătesc, de fapt, pentru lucruri serioase.

Citește și: Horoscop Luna Plină în Gemeni din 27 noiembrie 2023. Fecioarele culeg lauri, Săgetătorii sunt urmăriţi de Cupidon

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Berbec 

Pentru Berbec, Mercur în Capricorn susține sectorul carierei, conferindu-vă o gândire limpede și pragmatică. Aveți capacitatea să vă exprimați opiniile în mod logic și corect. Etica în afaceri va fi importantă pentru voi, precum și asumarea responsabilităților. S-ar putea, în schimb, să adoptați o atitudine rece, uneori glaciară.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Taur 

În domeniile legate de educație, justiție, autoritățile de aplicare a legii, veți adopta o atitudine etică, corectă, bazată pe date concrete. Aveți tendința să pretindeți același tratament, în schimb. Veți trece totul prin filtrul mintii și veți accepta doar argumentele logice.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Gemeni 

Acest tranzit susține negocierile și plasamentele financiare, relațiile cu băncile și alte instituții. În relațiile intime veți fi cam reci, iar acest lucru poate provoca probleme. Veți dori să administrați banii și proprietățile comune, să aveți ultimul cuvânt, însă acest lucru nu vă aduce beneficii în relații. Încercați să fiți mai maleabili.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Rac

Poate apărea o anumită distanțare în relația de cuplu și din cauza stării voastre să stingeți flacăra iubirii în dragoste. Veți părea mai detașați, iar discuțiile se vor axa mai mult pe problemele concrete decât pe cele de suflet. Veți accepta doar argumentele logice și concrete.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Leu

Mercur în Capricorn este un plasament care favorizează activitățile profesionale și cele pe care le desfășurați în mod curent. Vă veți transmite ideile cu claritate, veți fi ambițioși si vă veți urma cu tenacitate obiectivele. Nu veți accepta neglijențe din partea colegilor.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Fecioară

În relațiile romantice veți dori stabilitate, predictibilitate și plănuiți lucrurile pe termen lung. Nu veți fi interesați de flirturi. Activitățile intelectuale vor fi susținute de o gândire clară, iar creativitatea va fi înlocuită de perseverență.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Balanță 

Veți adopta o atitudine conservatoare în relațiile de familie, fiind înclinați să vă impuneți opiniile. Criticile ar putea părea ceva cam dure. Veți face planuri concrete, iar activitățile vor fi preponderent practice. Partea bună este că veți avea grijă să vă dovediți dragostea prin fapte, nu prin vorbe.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Scorpion

Relaționarea cu ceilalți vă va putea favoriza atingerea unor obiective clare, pe care să le urmăriți cu tenacitate. Veți fi organizați, veți face planuri pe le veți respecta. Vă veți exprima cu claritate, dar discursul vostru ar putea părea lipsit de empatie.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Săgetător 

Prezența lui Mercur în Capricorn, care este afaceristul zodiacului, este un lucru bun pentru proiectele financiare. Veți fi capabili sa profitați de eventualele oportunități financiare. Veți evita să aruncați cu banii și, dacă veți face achiziții, acestea vor avea în vedere utilitatea practică.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Capricorn

Veți fi în elementul vostru în următoarele săptămâni, pentru ca veți reuși să vorbiți pe limba voastră și să vă faceți înțeleși. Va exista un echilibru în stilul vostru de comunicare și în acțiunile pe care le veți întreprinde.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Vărsător

Veți deveni mai taciturni, sobri, interiorizați, contrar naturii voastre obișnuite. Veți folosi cuvinte mai puține, veți vorbi doar atunci când veți considera că este important. Planurile voastre vor avea obiective concrete.

Horoscop Mercur în Capricorn pentru Pești 

În cercul de prieteni sau în societate, în general veți afișa o atitudine rece, unii ar putea spune chiar distantă. Întâlnirile vor avea scopuri concrete, iar discuțiile susținute se vor baza în mare parte pe argumente. Cinstea și corectitudinea vor fi calitățile pe care le veți aprecia cel mai mult la prietenii voștri, potrivit ful.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close