Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Mihai Voropchievici. Moștenirea astrală primită de la mama. Nativele Rac își adoră copiii. Fecioarele fac sacrificii pentru cei mici

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Moștenirea astrală primită de la mama. Nativele Rac își adoră copiii. Fecioarele fac sacrificii pentru cei mici

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la ”Adevăruri Ascunse” moștenirea astrală primită de la mamă, în funcție de zodia pe care o au aceasta.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Moștenirea astrală primită de la mama. Nativele Rac își adoră copiii. Fecioarele fac sacrificii pentru cei mici
Sursa foto: Foto:Captură Antena 3
29 Feb 2020   •   19:23

Nativii care au mămici născute în zodii de foc, acolo veți vedea că mămicile sunt foarte active, preocupate, în permanentă alertă. În loc să răsfețe copiii, îi lasă să fie liberi. Zodiile de foc sunt mult mai ambițioase și doresc ca moștenitorii lor să aibă tot ce e mai bun.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce dobândesc copiii în funcție de zodia pe care mama lor o are

Berbec - copiii care au mămici în zodia berbec dobândesc ambiția de a duce lucrurile până la capăt, curățenie și ordine.

Taur - mama Taur se axează pe propria familie. Face sacrificii pentru copii. Cocoloșesc copiii și îi protejează. Copiii dobândesc simțul protecției pe care îl pune mai presus de orice.

Gemeni - mama Gemeni e cea mai bună prietenă a copiilor. E sociabilă și vorbăreață. Încearcă să impună reguli. Le oferă copiilor încrederea că ei nu o vor dezamăgi niciodată. Moștenire: ușurința de a discutua cu cei din jur și de a-ți face prieteni.

Rac - mama Rac își adoră copiii de mici, își petrece timpul cu ei. Luptă pentru fericirea copilului. Moștenire: grija pentru viitorul copiilor tăi. 

Leu - mama Leu e convinsă că micuții ei sunt cei mai speciali. Vrea ce e mai bun pentru copiii ei. Le va cere copiilor rezultate excelente. Doresc ca cei mici să devină niște vedete. Moștenire: ambiția de a-și depăși condiția.

Fecioară - mama Fecioară face sacrificii pentru copiii ei. Moștenire: teama de a nu reuși. Le insuflă neîncrederea în propriile forțe.

Balanță - mama Balanță dorește ca cei mici să obțină performanță. Moștenire: răbdare, fire analitică.

Scorpion - mama Scorpion sunt împăciuitoare, simt nevoia să controleze viața copilului. Moștenire: posesivitate.

Săgetător - mama Săgetător se comportă ca o soră mai mare, copiii o adoră. Moștenire: bucuria pentru fiecare clipă

Capricorn - mama Capricorn, e o mamă devotată. Pentru copiii lor cheltuie tot. Moștenire: rigoare în tot ceea ce fac.

Vărsător - mama Vărsător e un spirit îndrăzneț. Știe să spună povești, să îi învețe lucruri frumoase. Moștenire: curaj și îndrăzneală foarte mare

Pești - mama Pești e sensibilă și generoasă. Le oferă tot ce poate de mici până cresc mari. Moștenire: putere de muncă, ambiție.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close