Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile cu ghinion în 2023: "Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea"

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile cu ghinion în 2023: "Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea"

Mihai Voropchievici a prezentat previziunile astrologice pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 şi a precizat ce zodii vor începe anul cu stângul.

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile cu ghinion în 2023: "Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea"
Sursa foto: Antena 3 CNN/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2022   •   11:00

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Berbec

"Berbecii n-au prea avut parte de cea mai puternică rună: Wunjo! Nativii de foc sunt învingători. Câștigă pe toate planurile și de asta trebuie să fie siguri. Finalul anului le aduce niște bani în buzunar. Dacă își doresc dragoste, afecțiune, să fie convinși că vor avea parte și de acest lucru.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Taur

Citeşte şiHoroscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor avea noroc pe toate planurile, în următorii cinci ani

Taurii primesc un sfat extraordinar, pentru că ei sunt mereu încărcați cu griji, cu tot felul de probleme. E bine ca în anul următor să intre cu problemele rezolvate, să nu mai aibă restanțe. Taurii trebuie să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Trebuie să lase necazurile, să nu mai stea cu gândul la ele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii s-ar putea să se mute în casă nouă pe final de an. E ocazia să schimbe locul. Sunt mulți care încă de prin octombrie s-au gândit inclusiv să schimbe locul de muncă. E ceva ce nu le mai place la job. Gemenii oricum sunt într-o perpetuă schimbare. Au un mental bun, iar Cel de sus s-au gândit la ei. Vor acționa favorabil pentru ei.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Rac

Racii află un adevăr important care le va schimba viața. Nu trebuie să se sperie. Racii primesc din punct de vedere karmic ceea ce le oferă Divinitatea. Practic, dacă au oferit bine, vor primi bine. Pentru unii dintre Raci va fi un marcaj ce îi va pune pe drumul cel bun. 

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leii au o rună cu bătaie lungă. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. E un soi de renaștere în planul fizic și psihic. Sunt în plenitudinea forțelor.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioarele sunt un pic mai tăcute, mai ursuze, mai necomunicative în intervalul 26 decembrie 2022 până pe data de 1 ianuarie 2023. Au simbolul misterului, al necunoscutului. Sunt înconjurate de un mare mister. E posibil ca ele să pregătească niște surprize celor din jur. Și, cum le place să fie secretoase, vor ține totul pentru ele.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanțele au o săptămână a adevărului. Pot găsi răspunsul sau rezolvarea unor probleme. Au avut destul de multe frământări anul ăsta, iar acum le vin soluțiile.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionii, iubăreți de fel, sunt în căutarea plăcerilor, că sunt trupești ori de altă natură și nu trebuie condamnați. Ei trăiesc pentru dragoste. Ei descoperă niște valori pe care le pot avea partenerul sau partenera. În general, sunt niște oameni care își pun sufletul pe tavă numai atunci când nu sunt mințiți. Vor trăi la cote intense o dragoste pasională, fierbinte.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorii primesc vești bune. Asta înseamnă că s-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Săgetătorului îi place să călătorească, iar de Sfântul Ștefan ar putea porni într-o excursie. S-ar putea să facă Anul Nou în altă parte.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornii au de susținut o mică bătălie. Ei au muncit mult, să pună pe masă toate bunătățile și cineva îi deranjează cu o vorbă nelalocul ei. Sunt nedreptățiți într-o anumită situație. Dacă superi un Capricorn, e foarte pregătit să te ia în coarne! Spun tot ce au pe suflet și le pot strica feng-shui-ul în perioada următoare.

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorii au și ei o dragoste nouă. Sunt inteligenții zodiacului, astfel că astrele țin cont. Nativii de aer trebuie să își facă bagajele, pentru că runa le anunță o călătorie. 

Horoscop Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii au, la fel ca săptămâna trecută, fertilitate și belșug. Au șansa să devină părinți. E o perioadă în care viața le face multe favoruri", a spus Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close