Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Minerva luna iulie 2020. Gemenii își schimbă viața brusc, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop Minerva luna iulie 2020. Gemenii își schimbă viața brusc, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop. Astrologul Minerva prezintă previziunile astrologice pentru luna iulie,. O perioadă în care trebuie să suportăm energia eclipselor care ne dau mari bătăi de cap. Sunt zodii care trec prin schimbări radicale, iar altele o iau de la capăt.

Horoscop Minerva luna iulie 2020. Gemenii își schimbă viața brusc, Scorpionii sunt plini de energie
de M.P.    |    03 Iul 2020   •   19:20

Horoscop iulie Berbec

Iulie aduce multe răsuciri și netezește drumul pentru tine. Este destul de interesant, totuși, cum multe din aceste drumuri sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. O temă majoră în această lună va fii legată de o revizuire profundă a vieții tale, precum și reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

Horoscop iulie Taur

Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta. Venus retrogradă te-a afectat în măsura în care munca ta nu părea să se valorizeze, dar odată revenită în mers normal, vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Horoscop iulie Gemeni 

Iulie este o lună pe care ai putea să ți-o amintești mult timp de acum înainte, după cum arată mișcarea astrelor pe firmament. Unele momente vor fi electrizante, ca și cum viața ta se va schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat. Viața ar putea fi brusc, plină de nostalgie – prieteni vechi, locuri din trecut sau chiar vechi iubiri. Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci. În caz contrar, gândește-te la trecut și apreciază ce a fost frumos și vezi ce ai învățat. 

Horoscop iulie Rac

Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Cu toate acestea, va trebui să fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu. Venus tranzitează cea mai subtilă și mai profundă casă, a 12-a, și vei fi tentat să reaprinzi o fostă poveste de iubire sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Dacă faci acest lucru într-un cadru privat, poți vedea noroc cu reluarea unei relații. Singurul lucru de care să te ferești este vreo aventură clandestină!

Horoscop iulie Leu 

Într-o lună cu atâta activitate astrală, te vei întreba unde să fii atent, mai întâi. Una dintre temele cheie va fi cu siguranță analiza și meditația, deoarece Soarele este în cel mai profund sector al temei natale, Casa a 12-a. Această zonă are legături nu numai cu Trecutul tău, ci și cu toate informațiile depozitate în subocnștientul tău de generaii întregi.  Venus, planeta de bucuriei și armoniei sau Micul Benefic, petrece mult timp în Casa a 11-a a prietenilor, aducând liniște prin vieța socială. Cu toate acestea, ciclul retrogradării abia pe 21 iulie se încheie, astfel că în prima parte a lunii iulie te vei reconecta cu prieteni vechi – și, eventual, vechi iubiri. 

Horoscop iulie Fecioară

Multe dintre planete – Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Pluto și Neptun în acest moment par să se miște înapoi, adică sunt retrograde, determinând ca proiectele, planurile și relațiile majore să intre într-o fază de acțiune care seamănă foarte bine cu deraieea unui tren. Este momentul să nu te grăbești. Dar retrogradarea are și partea ei bună. Aduce posibilitatea revederii cu prieteni și iubiți din trecut și să finalizezi aspecte pe cae nu le-ai avut în vedere. Cu toate acestea, tranzitul lui Mercur retrograd are loc în sector social, Casa a 11-a, așa că s-ar putea să ai ocazia să lucrezi din nou cu oameni pe care i-ai cunoscut în trecut. Dacă se întâmplă ca acest lucru să blocheze unele dintre proiectele de muncă, nu te lăsa frustrat.

Continuarea pe Huff.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close