Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Neptun Retrograd 2019: Nimic nu mai este ceea ce pare - LEII ies din zona de confort

HOROSCOP Neptun Retrograd 2019: Nimic nu mai este ceea ce pare - LEII ies din zona de confort

HOROSCOP Neptun Retrograd 2019: Nimic nu mai este ceea ce pare - LEII ies din zona de confort
21 Iun 2019   •   09:28

HOROSCOP. Neptun devine retrograd pe 21 iunie si ramane asa pana pe 27 noiembrie.

HOROSCOP BERBEC - Neptun Retrograd iti va activa casa visurilor, karmei si subconstientului. Ai putea fi pusa fata in fata cu lucrurile care iti strica zenul spiritual. Asigura-te ca ramai sincera cu tine.

HOROSCOP TAUR - Trebuie sa iti evaluezi din nou toate relatiile de prietenie pe care le ai cu cei din jurul tau. Ai mare grija la persoanele care spun ca vor fi alaturi de tine pentru totdeauna. Deschide-ti mintea si observa adevarul.

HOROSCOP GEMENI - Vei incepe sa ai din ce in ce mai multe ambitii si dorinte pe plan profesional, insa rezultatele vor depinde de sacrificiile pe care le faci pe parcurs. Nu iti fie teama de schimbare.

HOROSCOP RAC - Neptun Retrograd iti va aduce claritaritate in gandire. Vei reusi sa iti dai seama unde vrei sa ajungi de fapt. Va fi o perioada profunda din punct de vedere spiritual pentru tine. 

HOROSCOP LEU - Esti intr-o evolutie lenta, dar sigura. Neptun Retrograd iti va lumina aspectele vietii in care ai nevoie sa cresti, asa ca vei fi scoasa din zona ta de confort. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Neptun
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close