Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul în funcție de zodie

HOROSCOP. Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul în funcție de zodie

HOROSCOP. Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul în funcție de zodie
10 Dec 2019   •   13:49

Dragostea este cel mai complicat subiect, pentru care nici cei mai mari poeţi nu au găsit o definiţie, nici cei mai cunoscuţi matematicieni nu au găsit o formulă care să o rezolve şi până nici psihologii nu îi găsesc leacul.

Poate cel mai frumos sentiment de pe pământ, acela de a fi îndrăgostit, ne poate da foarte multe bătăi de cap. Ne face să trecem de la agonie la extaz, să plângem, să râdem, să ţipăm de bucurie şi apoi să plângem. Nimeni nu poate descrie ce poate face dragostea dintr-un om şi nimeni nu ştie să îl vindece atunci când se „îmbolnăveşte” de iubire.

Cu toţii aşteptăm să apară persoana iubită, cu care să trăim ceea ce vedem în filme şi ceea ce ne imaginăm. Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie ţinut de mână şi să aibă un umăr pe care să plângă. Oricine vrea să pornească la drum în viaţă alături de persoana iubită, alături de jumătatea inimii, cea care ne face să ne simţim întregi, compleţi, înţeleşi, cea care ne dă speranţă şi ne face ochii luminoşi.

Astrele spun de ce nu ţi-ai găsit jumătatea încă în funcţie de zodie. Gemenii vor rămâne mai mult timp singuri pentru că destinul nu a găsit pe cineva cu care să se potrivească, fecioarele vor trece printr-o perioadă de vindecare în urma ultimei relaţii, de aceea timpul pe care îl vor petrece şi-l vor dedica lor în totalitate, iar balanţele nu îşi vor găsi jumătatea până nu îşi vor schimba comportamentul, demonstrând că nu sunt de fapt ceea ce par.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii nu şi-au găsit jumătatea din cauza comportamentului puternic pe care îl au. Nativilor din zodia berbec le-a plăcut mereu să conducă relaţia pe care o au şi să fie superior persoanei iubite, de aceea încă nu s-a arătat jumătatea lor, cea care să accepte această atitudine şi să vadă dincolo de ea.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii sunt persoane radicale care doresc să se întâmple aşa cum spun. Astfel cele două încercări de a avea o relaţie au eşuat, primind răspunsuri negative, ceea ce i-a demoralizat pe nativii din zodia taur şi i-a făcut să simtă cum le-a fost călcat orgoliul în picioare. Nici în viitorul apropiat taurii nu îşi vor găsi jumătatea şi vor rămâne în continuare singuri după cum anunţă astrele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt zodiile care vor mai aştepta o vreme îndelungată pentru a-şi găsi jumătatea. Se pare că destinul nu a găsit nimic care să se potrivească pe inima lor, de aceea mai bine vor rămâne singuri, pentru a nu se implica în relaţii ce pot crea multă suferinţă. Astrele spun că gemenii nu trebuie să îşi piardă speranţa ci trebuie să creadă în continuare că prinţul va veni pe cal alb.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii jumatate iubire
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close