Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Numerologul Romeo Popescu: Previziuni complete pentru anul 2020, în funcție de cifra de destin

HOROSCOP. Numerologul Romeo Popescu: Previziuni complete pentru anul 2020, în funcție de cifra de destin

HOROSCOP. HOROSCOPNumerologul Romeo Popescu a prezentat, joi, la Antena 3, previziunile pentru anul 2020, în funcție de cifra de destin.

HOROSCOP. Numerologul Romeo Popescu: Previziuni complete pentru anul 2020, în funcție de cifra de destin
02 Ian 2020   •   23:45

HOROSCOP Cifra de destin 1: Pentru cel care are această cifră de destin anul va fi minunat. Dacă el nu a acționat asupra cunoașterii, deșteptăciunii și este un om ignorant, se va lovi de tot felul de probleme care îi va pune pregătirea la încercare.

Cifra de destin 2: Oportunități pentru a-și îmbunătăți viața afectiv-emoțională, să profeseze într-un domeniu al comunicării.

Cifra de destin 3: Pentru cei cu cifra de destin 3 identitatea este importantă în 2020.

Cifra de destin 4: Să se aștepte la un an bun pentru că este un an al vocației.

Cifra de destin 5: Cei cu această cifră de destin trebuie să vadă lucrurile într-un mod mai profesionist și mai clar. Au ocazia să se autoevalueze ca identitate și ca persoană.

Cifra de destin 6: Vor fi încercați pe zona familiei. Dacă vor avea grijă de acest aspect lucrurile vor evolua frumos pentru ei.

Cifra de destin 7: Se va găsi în fața unor alegeri importante în viață, indiferent dacă este vorba de domeniul profesional, afectiv, financiar.

Cifra de destin 8: Este un an foarte bun pentru cei cu cifra de destin 8, dar trebuie să aibă grijă la problemele legate de corectitudine. Dacă nu sunt corecți ar putea avea probleme cu legea.

Cifra de destin 9: Vor avea tot felul de fluctuații de stimă de sine și tot felul de întrebări despre ei înșiși. Vor fi egoiștii anului, pentru că se vor gândi la ei.

×
Subiecte în articol: numerologul Romeo Popescu Horoscop
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close