Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Obiecte care aduc noroc fiecărei zodii

HOROSCOP. Obiecte care aduc noroc fiecărei zodii

de S.T.    |    08 Mar 2019   •   10:27
HOROSCOP. Obiecte care aduc noroc fiecărei zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP. Berbec

În portofelul Berbecilor se află poza unei persoane dragi pe care o laudă mereu. Înainte de un eveniment important, Berbecii privesc poza și brusc își schimbă dispoziția într-o atitudine pozitivă. Pentru ei, pozele înseamnă mai mult decât niște banale hârtii.

HOROSCOP. Taur

Taurii sunt salvați mai tot timpul de un creion. Îl poartă mereu la ei pentru situațiile neprevăzute. Își notează adrese, numere de telefon care le vor fi utile pe viitor, iar atunci când se plictisesc, folosesc creionul în scop recreativ.

HOROSCOP. Gemeni

Firea comunicativă a Gemenilor cere să fie salvată în situațiile de criză de un simplu carnețel. De obicei, îl personalizează și își notează impresii, sentimente. În acest fel se descarcă și este ca și cum ar vorbi cu ei înșiși. Le place să răsfoiască prin amintirile carnețelului și să vadă cum au evoluat ca și persoană.

HOROSCOP. Rac

Oriunde ai merge cu un nativ Rac, fii sigur că are la el un aparat de fotografiat. Adoră să surprindă momentele și consideră acest obiect norocos pentru că îl întoarce în trecut ori de câte ori îi este dor de o persoană sau o situație.

HOROSCOP. Leu

Leii au tot timpul în mașină o șurubelniță. Nu se știe când se strică ceva sau cineva are nevoie de ajutor. Este un obiect norocos pentru ei, deoarece este multifuncțională și îi scapă de neprevăzut.

Continuarea pe yve.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close