Antena 3 Horoscop HOROSCOP octombrie 2019. Luna octombrie se anunță una plină de energie pozitivă

HOROSCOP octombrie 2019. Luna octombrie se anunță una plină de energie pozitivă

de S.T.    |    24 Sep 2019   •   14:37
HOROSCOP octombrie 2019. Luna octombrie se anunță una plină de energie pozitivă
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP Berbec

În această lună îți iei rămas bun de la slăbiciunile pe care le ai. Nu este tot timpul ușor să renunți la comportamentul toxic, însă în acest moment ai puterea necesară să te oprești din orice lucru care nu este benefic pentru tine. În plus, înveți să rezolvi problemele pe care le ai cu mai multă diplomație.

HOROSCOP Taur

În această lună treci de la o stare la alta. Ai parte atât de momente pline de energie și încredere în propria persoană, cât și momente aflate la cealaltă extremă. În schimb, momentele de energie îți aduc multă satisfacție și te ajută să duci la bun sfârșit proiectele pe care le ai, în timp ce momentele lipsite de energie sunt dedicate relaxării.

HOROSCOP Gemeni

Îți dorești să descoperi adevărul, iar în această lună îți îndrepți atenția și energia doar spre acest obiectiv. În plus, vrei să progresezi pe plan profesional și reușești să faci un plan bine pus la punct pentru a-ți atinge obiectivele. Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană.

HOROSCOP Rac

Încerci să te organizezi mai bine și să reușești să atingi un echilibru la care aspiri de mult timp. În această lună, ai curajul necesar să pui punctul pe i și să muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești, fără a face compromisuri. În plus, ești mai spontan decât în mod normal.

Continuarea articolului pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop octombrie energie
Parteneri
x close