Antena 3 CNN Horoscop Horoscop până joi, cu Camelia Pătrășcanu. Marți încep problemele și chinul. Soluția pentru a scăpa de chin e simplă

Horoscop până joi, cu Camelia Pătrășcanu. Marți încep problemele și chinul. Soluția pentru a scăpa de chin e simplă

Horoscop până joi, cu Camelia Pătrășcanu. Marți încep problemele și chinul. Soluția pentru a scăpa de chin e simplă
02 Iul 2018   •   18:45

HOROSCOP.  In aceasta saptamana avem 5 planete retrograde pe cerul astrologic: Marte, Jupiter, Saturn, Neptun si Pluto. Toate invitandu-ne la prundenta, analiza riscurilor, evaluarea posibilitatilor si a resurselor, cantarirea atuurilor si oportunitatilor. Chiar daca ne dorim o schimbare, pe care multi probabil ca o vor face din septembrie cand se incheie seria marilor retrogradari, acum este momentul sa stam un pic pe loc pentru a pregati terenul.

HOROSCOP. Numai Uranus isi vede de drumul drept prin semnul Taurului sustinandu-ne dorinta de independeta financiara si de munca mai tractiva si in folos propriu si nu al unei persoane care ne exploateaza sau al unei institutii care ne limiteaza.

HOROSCOP.  De aceea marti, miercuri si joi spre pranz ne plangem de mila si cerem ajutor sau ne salvam prin intermediul altora. Sunt zile cand se formeaza un frumos triunghi pe semne de apa ce indica emotii dar si folosirea lor in interesul nostru. Pozand in victime atragem simpatie. Poate fara voia noastra, prin inprejurari favorizante suntem compensate pentru un chin sau un sacrificiu. Ni se poate face dreptate ori primim un ajutor. Cert este ca sunt zilele cele mai bune pentru a oferi si primi incurajari, sprijin si sfaturi.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close