Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru fiecare zi a săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Joi și vineri sunt decisive

Horoscop pentru fiecare zi a săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Joi și vineri sunt decisive

Horoscop pentru fiecare zi a săptămânii, cu Camelia Pătrășcanu. Joi și vineri sunt decisive
26 Mar 2018   •   15:15
HOROSCOP Luni, sentimentul de insecuritate este accentuat. Putem simti ca ceva ne trage presul de sub picioare. Pentru unii e doar teama de schimbare. Pentru altii insa, emotia este raspunsul la schimbari reale, de care se tem, pentru ca sunt impuse. Mai ales daca aceste schimbari ating familia si siguranta ei sau comoditatile personale. Gandim alimentati de panica si cautam sa ne agatam de o comoditate sau un confort la care nu renuntam. Cum nu cedam nici din prejudecati. Astfel, devenim constienti de incapatanarile si spaimele noastre.
 
HOROSCOP Marti este ziua puterii personale, a unei demnitati curajoase, increderii in sine si in steaua proprie norocoasa. Chiar daca n-avem motive de incantare de sine trebuie sa ni le gasim. Pentru ca exista, altfel Dumnezeu nu se mai incurca cu noi. O schimbare ori o decizie de curaj trebuie sa ne prinda cu garda sus si cu "inima la inaltimea mandra a pieptului". Altfel de ce am mai lua decizii daca bravura e la inaltimea gleznei.
 
HOROSCOP Miercuri redescoperim elanul, optimismul, increderea, pasiunea. Si ca sa nu fie doar un mic moment de exaltare trebuie sa ancoram aceste stari in elemente concrete: propriile atuuri (reale nu inchipuite), propriile resurse (materiale dar si sufletesti), propriul curaj sin incredere in sine pornite din iubirea si stima de sine. Daca nu le avem deja, ar fi bine sa facem rost de ele cautand motivele mai adanc in noi insine. Sunt acolo unde le-au pus Viata si Dumnezeu. Intre timp s-o fi asternut praful pe ele.  
 
HOROSCOP Joi si vineri e timpul sa facem ceva concret pentru ce ne-am propus sa realizam. Sau un pas in directia schimbarii pe care ne-o dorim. Dar ceva practic, cu efect rapid si masurabil. Daca vrem sa promovam un examen, vom studia efectiv. Daca vrem sa slabim, ne organizam si incepem cu o mica schimbare in dieta. Daca vrem sa rupem  o alianta va trebui sa facem ceva ca si cand am fi liberi de relatie. Daca vrem sa cucerim pe cineva ne vom construi argumentatia si ne vom programa o intalnire. Ati inteles ideea. Trebuie sa facem ceva concret in sensul schimbarii pe care ne-o dorim.
 
HOROSCOP Sambata si duminica traim efectul de Luna Plina sub patronajul Berbecului. Acumularea de putere personala atinge un maxim. Iar cele doua zile ne pot da cele mai profunde intuitii cu privire la cine suntem de fapt si ce ne dorim cu viata noastra, cat de departe suntem acum de noi insine si cum putem reveni pe culoarul nostru de destin. Pentru ca am avut o saptamana de analiza, gandire si razgandire, aprecierea efortului, riscurilor si disconfortului. Dar si a curajului, increderii sustinuta de fapte concrete. Daca sambata si duminica apar nelinistea si teama in legatura cu alegerea pe care vrem sa o facem inseamna ca acel drum nu e pentru noi (fie pentru ca e gresit fie pentru ca noi nu suntem inca potriviti cu acea alegere). Dar daca apare un sentiment de liniste si siguranta (chiar daca inca nu avem toate raspunsurile, posibilitatile sau certitudinile), de incredere ca viata ne ghideaza, ca exista un talc al vietii noastre care ne sustine indiferent pe ce drum mergem, inseamna ca alegerea e cea potrivita.
 
HOROSCOP Noptile de vineri spre sambata si sambata spre duminica ne pot aduce raspunsuri, viziuni, anticipari care ne ghideaza in autocunoastere si solutionarea situatiei traite.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close