Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru primele 7 zile din 2016: 31 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016

Horoscop pentru primele 7 zile din 2016: 31 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016

Horoscop pentru primele 7 zile din 2016: 31 decembrie 2015 – 7 ianuarie 2016
31 Dec 2015   •   14:57

Anul 2016 incepe minunat, din punct de vedere financiar si amoros pentru foarte multe zodii.

Iar primele 7 zile ale acestui an vin cu vesti cat se poate de bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, mai ales ca predictiile astrologilor sunt dintre cele mai optimiste.

Berbec – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Berbecii vor reusi sa multumeasca pe toti cei din jur, indiferent daca isi vor dori neaparat acest lucru sau nu. Insa, ar trebui sa fie atenti la buget, avand in vedere ca primele zile din 2016 vin cu cheltuieli destul de mari. Insa, este un moment propice sa va ganditi la viitor si la ce fel de afaceri aveti de gand sa porniti in noul an.

Taur – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Taurii exceleaza in aceste 7 zile din 2016, mai ales pe partea sentimentala. Daca la capitolul finante nu stati foarte bine, la capitolul sanatate simtiti ca nu ati fost niciodata atat de in forma iar acest luccru nu face decat sa va sporeasca increderea in sine si sa va dea putere in dragoste. Atentie mare insa la cheltuielile care nu sunt necesare pentru ca riscati ca pe la jumatatea lunii sa ramaneti fara bani.

Gemeni – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Surprize din cele mai placute va asteapta in primele 7 zile din din 2016, avand in vedere ca ati inceput anul cu dreptul. Acum veti demara tot felul de proiecte care se vor dovedi din cele mai profitabile pe viitor. La capitolul dragoste lucrurile merg excelent, insa ar trebui sa incepeti sa dati jos kilogramele pe care le-ati acumulat de sarbatori. Pentru ca altfel va veti pierde cu siguranta increderea in sine si acest lucru nu va va ajuta.

Rac – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Racii ar trebui sa comunice mai mult in primele 7 zile din 2016. Trebuie sa isi dea seama ca anul 2012 a luat sfarsit si ca odata cu el au scapat si de toate problemele. Cu putina deschidere de inima veti reusi sa mergeti inainte lesne si totodata aceste lucruri se vor vedea inca din prima zi a anului 2016.

Leu – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Veti avea in prima instanta sentimentul ca anul 2016 nu incepe cu dreptul, insa pe parcursul primelor sapte yile din acest an veti vedea ca lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine. Cu siguranta veti reusi sa va realizati, in sfarsit, pe plan profesional si sa va oferiti stabiliatea de care aveti nevoie. Ar trebui, desi pare foarte greu, sa incercati sa va relaxati cat se poate de mult si sa adoptati o atitudine pozitiva.

Fecioara – Horoscop pentru primele 7 zile din 2016
Din pacate, fecioarele se simt sleite de putere la inceputul lui 2016. Primele sapte zile ale acestui an ar trebui sa fie dedicate detoxifierii, avand in vedere ca ati facut cu siguranta foarte multe excese in timpul sarbatorilor de iarna. Dupa aceea veti avea din nou energia care va lipseste atat de mult si veti reusi sa puneti in aplicare tot ceeace v-ati propus.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close