Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Cassandra. Taurii își clarifică o problemă în relație, Leii sunt preocupați de trecut

HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Cassandra. Taurii își clarifică o problemă în relație, Leii sunt preocupați de trecut

HOROSCOP pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019, cu Cassandra. Taurii își clarifică o problemă în relație, Leii sunt preocupați de trecut
15 Noi 2019   •   11:47

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 18 - 24 noiembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC Este momentul perfect sa cautati in interiorul dumneavoastra si sa va gânditi la adevaruri psihologice. Acum puteti incheia negocierile cu privire la finante, o proprietate comuna sau o mostenire.

HOROSCOP TAUR Aveti o ocazie perfecta pentru a clarifica o problema importanta cu un partener sau un prieten apropiat. Puteti face pasi importanti lucrând cu cineva apropiat. Impreuna veti realiza mai mult decât ati putea face fiecare separat.

HOROSCOP GEMENI Problemele la serviciu va vor pune mici piedici. Intârzieri, greseli neplacute, livrari cu intârziere, deficiente de personal sau defectiuni de echipamente. Cu toate acestea, veti avea o minunata sansa de a finaliza totul. Cu eforturi, dar reusiti!

HOROSCOP RAC Aveti sansa de a vorbi despre problemele din trecut care ar putea fi trecute cu vederea. Acum puteti sa-i lamuriti pe ceilalti unde va aflati. In weekend s-ar putea sa plecati intr-o vacanta pe care o planuiti demult.

HOROSCOP LEU Va gânditi tot mai mult la evenimentele trecute din viata dumneavoastra. Unele dintre acestea v-ar putea afecta prezentul si modul in care va traiti viata astazi. Va examinati viata personala si de familie pentru a evalua calitatea acestora.

 

Mai multe, pe revista Magazin. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close