Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 26 august-1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt emotivi, Săgetătorii sunt doar cu ochii pe bani

HOROSCOP pentru săptămâna 26 august-1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt emotivi, Săgetătorii sunt doar cu ochii pe bani

HOROSCOP pentru săptămâna 26 august-1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt emotivi, Săgetătorii sunt doar cu ochii pe bani
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    25 Aug 2019   •   10:15

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie. O săptămâna bună pentru cei harnici, spune ea.

HOROSCOP Berbec - Să fie mai discreți. Miercuri și joi au multe de spus. Au succes și rezultate bune.

HOROSCOP Taur - Poartă de grijă unor persoane și e bine să fie mai atenți. Miercuri și joi au discuții, vizite. Lună nouă în zona iubirii.

HOROSCOP Gemeni -  Săptămâna sub semnul banilor. Sunt economi, cei care lucrează au rezultate bune. Pot progresa de marți încolo. Miercuri și joi apar oportunități. Vineri se schimbă ceva în familie.

HOROSCOP Rac - Sunt emotivi, sensibili la început de săptămână. Pun accent pe stările lor. Sunt pragmatici miercuri și joi și nu vor să piardă timpul. Pe final de săptămână preferă să petreacă alături de persoane dragi.

HOROSCOP Leu - Discreție la început de săptămână. Își încarcă bateriile, nu sunt ușor de găsit. Zile minunate în restul săptămânii.

HOROSCOP Fecioară - Pun preț pe prietenie. Se lămuresc în legătură cu un prieten. Luni și marți sunt zile de mulțumire de sine. Miercuri și joi lucrează în favoarea altuia. Vineri și sâmbătă ies în evidență în orice context.

HOROSCOP Balanță - O săptămână în care își impun punctul de vedere. Văd limpede lucrurile, prietenii apar miercuri și joi. Vineri aduce o rezolvare miraculoasă și scapă de o problemă.

HOROSCOP Scorpion - Se gândesc la cineva care e pe drum. Își fac planuri și calcule, sunt inspirați. Cei care sunt în vacanță se bucură de prieteni joi.

HOROSCOP Săgetător - Sunt cu ochii pe bani. Sunt zgârciți, toate investițiile făcute sunt gândite economic. Pe final de săptămână au mână bună în afaceri.

HOROSCOP Capricorn - Discuții cu partenerul de viață. Luni și marți trebuie să asculte partenerul, de vineri Luna nouă aduce o schimbare a planurilor de viitor.

HOROSCOP Vărsător - Muncesc luni și marți foarte mult. Vor ca toți din jur să se simtă bine.

HOROSCOP Pești - Au un început de săptămână sub semnul iubirii. Luni și marți pun accent pe sentimentele lor. Joi, vineri și sâmbătă aspecte minunate în zona relațiilor. Nu lipsesc vorbele bune, tandrețea și cadourile.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close