Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2019, cu Cassandra. Berbecii lucrează din greu, Leii sunt atenți doar la bani

HOROSCOP pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2019, cu Cassandra. Berbecii lucrează din greu, Leii sunt atenți doar la bani

HOROSCOP pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2019, cu Cassandra. Berbecii lucrează din greu, Leii sunt atenți doar la bani
04 Oct 2019   •   13:25

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile zodiiilor pentru săptămâna 7 - 13 octombrie 2019.

HOROSCOP BERBEC Obiectivul acestor zile este sa fiti eficienti si pentru asta va trebui sa lucrati din greu. Revizuiti-va calitatea sanatatii, mai ales dieta si exercitiile fizice. Poate vi se pare plictisitor, dar acesta este accentul puternic pentru dumneavoastra acum.

HOROSCOP TAUR Astrele va incurajeaza sa va distrati si sa socializati mai mult. Unii dintre dumneavoastra se vor bucura de relatii romantice sau chiar vor incepe altele noi. Este un moment fabulos pentru a va lua o vacanta.

HOROSCOP GEMENI Va concentrati pe rezolvarea problemelor de acasa, pe reparatia locuintei si pe proiectele de redecorare a casei. Multi dintre dumneavoastra vor putea explora oferte imobiliare sau pot achizitiona o alta casa. Succes!

HOROSCOP RAC Pregatiti-va pentru ca urmeaza o saptamana cu un ritm rapid. Veti avea oricum un program incarcat, deoarece veti face cumparaturi, excursii scurte, vorbiti mult cu rude, vecini si frati, plus veti face o lista cu proiecte noi.

HOROSCOP LEU Toata atentia o veti indrepta spre fluxul de numerar, castiguri si averea personala. Asta inseamna ca veti munci din greu pentru a castiga mai multi bani, dar nu va fi la fel de greu sa-i cheltuiti. Fiti cumpatati!

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close