Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru săptămâna 8-14 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au întâlniri importante, Fecioarele au mult de muncă

Horoscop pentru săptămâna 8-14 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au întâlniri importante, Fecioarele au mult de muncă

Camelia Pătrășcanu spune că săptămâna 8-14 iunie va fi una foarte socială. Ne place să fim înconjurați de cei dragi.

Horoscop pentru săptămâna 8-14 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au întâlniri importante, Fecioarele au mult de muncă
Sursa foto: antena3
07 Iun 2020   •   19:12

Horoscop Berbec. Încep săptămâna în forța pentru că luni și marți au autoritate, își fac bine treaba. Pot avea parte și de tensiuni, dar își spun opiniile și iau decizii care sunt acceptate dacă sunt bine argumentate. Marți și miercuri au parte de distracție cu prietenii, iar în weekend își reîncarcă bateriile.

Horoscop Taur. Luni și marți fac acte importante și au întâlniri cu persoane influente. Miercuri și joi pot lua o decizie surprinzătoare pentru cei din jur. Vineri și sâmbătă au parte de distracție alături de prieteni.

Horoscop Gemeni. Săptămâna începe cu o preocupare pentru bani. Primesc vești bune din străinătate miercuri și joi. Poate veni și un act care-i obligă să se replieze. În weeked au zile tensionate, mai ales dacă trebuie să facă ceva ce nu le place.

Horoscop Rac. Săptămâna începe interesant, în planul relațiilor sociale. Poziția lor față de o persoană e analizată și negociată. Au niște criterii foarte precise după care își aleg prietenii. Pot avea o mică pierdere miercuri și joi. În weekend fac călătorii.

Horoscop Leu. Încep săptămâna în forță, cu muncă. Sunt conștiincioși. Pentru miercuri și joi se anunță popularitate, oameni noi le intră în viață. În weekend, atenție la sănătate.

Horoscop Fecioară. Sunt în forță luni și marți. Sunt inspirate, simt că au putere, pot fi foarte productive în proiectele pe care le durulează. Miercuri și joi au mult de muncit. În weekend, starea lor depinde de relația cu partenerul de viață.

Horoscop Balanță. Luni și marți sunt mai conservatoare, preferă să nu iasă din comoditatea lor. Sunt grijulii cu privire la regulile de familie și locul de muncă. Miercuri și joi sunt mai lejere, mai libere, mai dezinhibate.

Horoscop Scorpion. Au multe lucruri de analizat. Sunt în ședință, fac proiecte, își fac o agendă pe termen lung, monitorizează dacă-și desfășoară corect activitatea. Sunt focusați pe analiză. Miercuri și joi încearcă să țină lucrurile bine în mână, trebuie să ia decizii. În weekend îi așteaptă distracție.

Horoscop Săgetător. Luni și marți sunt zile de bani economisiți. Sunt zgârciți și dacă au promis că dau bani, probabil nu-i mai dau. Pentru miercuri și joi se anunță drumuri. În weekend au liniște și pace în cămin.

Horoscop Capricorn. Săptămâna începe în forță, cu tranzite importante în semnul lor zodiacal. Urmează zile de autoanaliză. Au de luat o decizie importantă. Miercuri și joi e zi de bani. În weekend, fac drumuri.

Horoscop Vărsător. Au luni și marți zile obositoare. Dacă se mobilizează, își iau o treabă de pe cap, dacă nu, se simt vinovați. Miercuri și joi sunt inspirați și le iese tot ce-și propun. În weekend muncesc.

Horoscop Pești. Săptămâna începe cu o stare de spirit foarte bună. Mulți se gândesc la rolul lor în colectivitate. În weekend sunt în mare formă, pot lucra la proiectele personale.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close