Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP pentru toată luna aprilie. Berbecii sunt gata de luptă, Racii trebuie să se concentreze pe carieră

HOROSCOP pentru toată luna aprilie. Berbecii sunt gata de luptă, Racii trebuie să se concentreze pe carieră

HOROSCOP pentru toată luna aprilie. Berbecii sunt gata de luptă, Racii trebuie să se concentreze pe carieră
28 Mar 2019   •   23:15

HOROSCOP A patra lună din an se anunță cu provocări pentru majoritatea zodiilor. Totuși, unele au parte de noroc cu carul.

HOROSCOP BERBEC Luna aceasta este despre lupte. Ai o mulţime de energie şi eşti gata să lupţi pentru toate lucrurile pe care ţi le doreşti şi pentru toate lucrurile în care crezi. Din fericire, luna aceasta vine cu noroc şi nu va trebui să te chinui prea mult pentru a ajunge la rezultatele pe care ţi le doreşti.

HOROSCOP TAUR Nu te simţi în largul tău la începutul lunii şi, de fapt, în mare parte a lunii aprilie te concentrezi pe atingerea unui echilibru interior. Vrei să faci schimbări legate de modul în care decurge viaţa de zi cu zi şi vrei să petreci mai mult timp concentrat asupra pasiunilor pe care le ai.

HOROSCOP GEMENI Luna aceasta este dedicată prieteniei. Prietenii îţi vor fi aproape la orice pas şi o să reuşiţi să ajungeţi la o conexiune şi mai puternică. Descoperi că prietenia este una dintre cele mai importante lucruri şi eşti dispus să îţi dovedeşti iubirea faţă de prietenii tăi. Eşti recunoscător!

HOROSCOP RAC Te concentrezi asupra problemelor legate de carieră, pentru că acestea nu vor întârzia să apară. Petreci mult timp la locul de muncă şi simţi că baţi pasul pe loc. Vrei să te dezvolţi cât de mult se poate pe plan profesional şi de aceea eşti dispus să petreci mult timp la muncă peste program.

HOROSCOP LEU Te dedici din ce în ce mai mult pe filozofia ta de viaţă şi nu mai eşti dispus să faci compromisuri în faţa nimănui. Vrei să te bucuri de viaţă aşa cum ştii mai bine şi toată această abordare atrage multă energie pozitivă. Eşti plin de pasiune!

HOROSCOP FECIOARĂ Vrei să înveţi cât mai multe lucruri noi şi, prin urmare, îţi dedici mare parte din timp asimilării de noi informaţii. Vrei să te dezvolţi pe mai multe planuri şi curiozitatea atinge cote maxime. În plus, necunoscutul începe să te atragă mai mult decât oricând.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close