Antena 3 CNN Horoscop Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au protecție divină în această primăvară

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au protecție divină în această primăvară

Numerologul Mihai Voropchievici a descifrat destinul nativilor zodiacului pentru această primăvară. Anumite zodii vor fi răsfățate de zodiac și vor avea parte de un salt calitativ și cantitativ în existența lor.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au protecție divină în această primăvară
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabriel Dano    |    14 Mar 2023   •   18:00

Horoscop primăvară 2023. Berbec

În primăvara lui 2023, Berbecii își văd anumite vise împlinite, mai ales că în plan personal vor avea o perioadă foarte benefică. Cei singuri își pot găsi jumătatea, dar sunt atenționați să aibă grijă și la un pas periculos pe care l-ar putea face. Ar putea avea legătura cu jobul sau ar putea fi pur și simplu ceva pe plan personal. Alegerile pe care le fac le pot aduce atât lucruri pozitive, cât și negative. Pentru Berbeci luna Mai este cea mai benefică, mai ales în plan financiar, a precizat numerologul Mihai Voropchievici pentru fanatik.ro.

Horoscop primăvară 2023. Taur

Și Taurii își îndeplinesc visele. Pot lua o pauză de la anumite activități deoarece realizează că nu se regăsesc în ele. Și Taurii iau în calcul anumite schimbări și nu doar legate de job. Aceștia ar putea schimba ceva în viața lor personală. Cea mai norocoasă lună de primăvară pentru ei este Aprilie.

Horoscop primăvară 2023. Gemeni

Primăvara le aduce Gemenilor satisfacții în ceea ce privește starea financiară. Iar acest fapt vine la pachet cu o multitudine de planuri. În plus, se vor afirma la locul de muncă, ceea ce le va aduce recunoaștere din partea șefilor. În mod paradoxal, vor pune accent și pe viața personală, iar unii dintre ei îți vor găsi dragostea. Aprilie este luna cea mai norocoasă pentru nativii Gemeni.

Horoscop primăvară 2023. Rac

În această primăvară, Racii vor avea un spirit de aventură ceva mai exacerbat. Dar nu vor neglija nici munca, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Cei care nu sunt în acest moment într-o relație ar putea să-și găsească jumătatea. Racii vor fi privilegiați de astre și în cazul finanțelor, iar primăvara le aduce o surpriză în acest caz. Luna cea mai norocoasă pentru Raci este Mai pentru că le aduce oportunități majore pe mai multe planuri.

Horoscop primăvară 2023. Leu

Astrele le pun la cale și Leilor tot felul de surprize pentru această primăvară. Unii dintre ei ar putea să-și schimbe principiile fie pentru a se integra într-un grup, fie pentru a accede într-o companie. Vor avea parte de multe provocări și de aceea uneori se vor simți copleșiți de muncă. În plan personal, Leii sunt sfătuiți să își focuseze atenția pe cineva cu care sunt pe aceeași frecvență. Lună Aprilie este cea care le aduce un salt important, fiind deci cea mai norocoasă în această primăvară.

Horoscop primăvară 2023. Fecioară

În această primăvară, Fecioarele își descoperă noi talente. Vor reuși să arate mai bine lucrurile la care se pricep. Apar însă și situații mai neplăcute în care vor fi împinși să pună pe tapet anumite frustrări sau nemulțumiri. Dar, tot răul spre bine. În plus, adevărul și dreptatea vor fi de partea lor în lunile care urmează. Iar luna Mai le va aduce schimbări favorabile, fiind deci cea mai norocoasă.

Horoscop primăvară 2023. Balanță

Astrele le favorizează pe Balanțe în ceea ce privește iubirea. Cele singure își găsesc jumătatea, iar cele deja implicate deja într-o relație vor duce totul la un nivel superior. Pentru primăvara lui 2023, Balanțelor le este rezervat și succesul în plan profesional, pentru că își vor pune în valoare calitățile pe care le au. Le va fi ceva mai ușor acum să se implice într-un proiect nou sau chiar într-o afacere de succes. Cea mai norocoasă lună pentru Balanțe este Aprilie.

Horoscop primăvară 2023. Scorpion

Pe Scorpioni îi așteaptă o primăvară nebună. Nu se feresc să își asume riscuri și au parte de evenimente neașteptate atât la job, cât și în viața personală. Ar putea apărea oportunități în carieră și li se umple destul de ușor portofelul. Astrele le favorizează schimbările majore. Cea mai bună lună pentru Scorpioni este Mai 2023.

Horoscop primăvară 2023. Săgetător

Astrele sunt cât se poate de darnice cu Săgetătorii în ceea ce privește finanțele. Și vor fi destul de abili în face bani sau în a găsi metode simple de a-și rotunji veniturile. În plus vor ajunge să fie apreciați de anumite persoane cu influență. Cea mai norocoasă lună de primăvară pentru Săgetători este luna Mai.

Horoscop primăvară 2023. Capricorn

Capricornii au parte de schimbări în plan personal, dar și profesional. Este o perioadă bună pentru antreprenori deoarece vor simți că rodul muncii lor este mai vizibil ca oricând. Astrele au o grijă sporită pentru finanțele Capricornilor și le aduc câștiguri la momentul potrivit. Luna Aprilie 2023 va fi cea mai norocoasă lună pentru nativii Capricorn.

Horoscop primăvară 2023. Vărsător

Vărsătorii reușesc să scape în această primăvară de povara unui mare secret. Aceștia poartă în unele cazuri secrete vechi de ani de zile, iar acum ar putea găsi o cale de eliberare de povara lor. Astrele le aduc determinarea necesară acestui demers. Cea mai norocoasă lună pentru ei este Mai.

Horoscop primăvară 2023. Pești

Peștii își focuseaază atenția pe petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Asta înseamnă că își vor face planuri de vacanță. Unii nativi ar putea face un pas important spre… căsnicie! Pe de altă parte, partea financiară scârțâie din toate încheieturile. Lucrurile s-ar putea îmbunătăți, însă, în luna lor norocoasă care în această primăvară este aprilie 2023.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close