Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 14 - 20 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Taurii și Scorpionii primesc bani, Vărsătorii rezolvă o problemă importantă

Horoscop rune 14 - 20 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Taurii și Scorpionii primesc bani, Vărsătorii rezolvă o problemă importantă

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 14 - 20 septembrie 2020. Urmează zile pline de lucruri benefice pentru toate zodiile.

Horoscop rune 14 - 20 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Taurii și Scorpionii primesc bani, Vărsătorii rezolvă o problemă importantă
de Dan Gabor    |    13 Sep 2020   •   00:06

Berbec - au o săptămână nemaipomenită. Trebuie să fie pregătiți să primească în spațiul lor o suită de schimbări majore.

Taur -  vești bune. S-ar putea să primiți un cadou surpriză, dar mai bine ar fi o zi o sumă de bani importantă. Sau pe amândouă.

Gemeni - Lucruri bune și pentru Gemeni. Lăsați la o parte toate grijile, toate fricile și spaimele legate de trecut. Vă veți deschide o cale de beneficii.

Rac - E posibil ca în noua săptămână foarte mulți să-și schimbe locurile de muncă sau vor obține o locuință.

Leu - Leii trebuie să se mai liniștească și să se relaxeze. Încercați să-i faceți o vizită unei persoane dragi căreia îi este dor de voi.

Fecioară - Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste nouă.

Balanţă - O săptămână de provocări pentru nativii din Balanță. Trebuie să vă mobilizați toate forțele să susțineți o bătălie furtunoasă.

Scorpion - Au o săptămână în care pot începe o viață nouă. E un fel de revigorare în toate planurile, inclusiv în plan financiar.

Săgetător - Foarte curând veți afla un adevăr extraordinar de important care poate veni cu marcaj în viața voastră sau care vă poate schimba viața.

Capricorn -  O săptămână grea în care trebuie să aibă tărie, forță ca să depășească toate problemele.

Vărsător - Vor putea găsi rezolvarea tuturor problemelor - aveți nevoie de un sfat, de un consiliu, de o întrunire familială.

Pești - Trebuie să-și consolideze poziția. E o săptămână de definitivare a alor în spațiu - și economic, și la muncă și la job și acasă.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici horoscop rune
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close