Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 15-31 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru majoritatea zodiilor

Horoscop rune 15-31 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru majoritatea zodiilor

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru a doua parte a lunii martie 2023. Dacă unele zodii vor primi vești excelente de la astre, altele vor depune ceva mai mult efort pentru a-și realiza visele.

Horoscop rune 15-31 martie 2023, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru majoritatea zodiilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabriel Dano    |    15 Mar 2023   •   08:00

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Berbec

Berbecii sunt răsfățații acestei perioade primind protecție divină pentru tot restul lunii Martie! Potrivit lui Mihai Voropchievici, se întâmplă rar ca o zodie să aibă protecție pentru o lună întreagă sau pentru o perioadă mai îndelungată. Totuși, nu ar strica ceva prudență.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Taur

Taurii ar trebui să aibă pregătit bagajul pentru o călătorie. Astrele le-au rezervat surprize în acest sens, fie că este vorba de un concediu de o săptămână sau două, în funcție de buget, spune Mihai Voropchievici, potrivit fanatik.ro.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Gemeni

A doua jumătate a lunii martie le aduce tensiuni Gemenilor. Unii nativi ar putea să aibă schimburi de replici tăioase. Sfatul runei este să se mai calmeze, să nu fie agitați, să nu pornească bătălii pentru absolut orice situație. Automat câștigul va fi de partea lor dacă tratează totul cu calmitate.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Rac

Racii au o rună de atenționare. Relația lor cu cei apropiați ar putea fi ca mersul pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă este să fie prudenți.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Leu

Nativii Leu vor avea parte de anumite revelații, anumite adevăruri care nu le vor pica bine. Leii ar putea întâmpina anumite probleme de sănătate. Totuși, unele schimbări ar putea să le aducă beneficii.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Fecioară

Sfatul runelor pentru Fecioare: să se relaxeze și să nu mai ia totul personal. La capitoul sănătate, Fecioarele excelează, dar ajung până la ipohondrie. Să lase gândurile negre vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Balanță

Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore. Schimbările se succed cu o mare repeziciune așa că trebuie să aibă grijă ca aceste schimbări să nu le prindă nepregătite. O schimbare benefică ar putea să vină de unde se așteaptă mai puțin.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Scorpion

Tensiunile vor marca timpul rămas din această lună. Vor avea nevoie de toată energia ca să susțină o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Este posibil să pună la punct anumite persoane cu care au avut un conflict.

Horoscop rune 15-31 martie 2023. Săgetător

Săgetătorii găsesc anumite soluții pentru problemele care îi frământă. La acest fapt ar putea să contribuie și cei dragi, membri ai familiei sau prieteni. Așa că runele îi sfătuiesc să își deschidă sufletul.

Horoscop rune 15-31 martie 2023.Capricorn

Runele le promit Capricornilor fertilitate și belșug. Sunt foarte aproape de a-și îndeplini un vis. Primesc vești excelente deopotrivă nativii tineri și seniorii.

Horoscop rune 15-31 martie 2023.Vărsător

O perioadă fantastic de grozavă pentru Vărsători. Pot avea parte de fiorii dragostei, de o nouă cucerire. Nativii Vărsător caută mereu un alt partener, schimbă des partenerii. Dragostea asta fierbinte poate fi și una amicală, nu neapărat erotică.

Horoscop rune 15-31 martie 2023.Pești

Luna cadourilor se prelungește pentru Pești. Darurile vin nu doar în martie, ci și în aprilie sau mai 2023. Runele pe promit Peștilor o perioadă plină de bucurii.

×
Subiecte în articol: Horoscop rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close