Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 24-30 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Peştii au dat lovitura, apare Vunjo la ei, iar Taurii vor avea o bătălie cu cei din jur

Horoscop rune 24-30 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Peştii au dat lovitura, apare Vunjo la ei, iar Taurii vor avea o bătălie cu cei din jur

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la Antena 3, horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop rune 24-30 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Peştii au dat lovitura, apare Vunjo la ei, iar Taurii vor avea o bătălie cu cei din jur
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2020   •   20:24

Iată, mai jos, ce rezervă runele fiecărei zodii pentru săptămâna 24-30 august. "Vunjo apare a treia oară pentru Peşti", a precizat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Berbec - are o săptămână în care trebuie să fie mai răbdător, să aibă forţă, tărie, putere să treacă peste nişte lucruri mai puţin aşteptate. Trebuie să aibă rezistenţă mărită în săptămâna următoare.

Taur - e pus în situaţia să susţină o mică bătălie cu cei din jur, dar nu vă îngrijoraţi, fiţi calmi, că voi veţi ieşi cei învingători.

Gemeni - veşti bune, cadou-surpriză şi o sumă de bani importantă.

Rac - sunt în postura de a-şi căuta ceva nou, o locuinţă sau locul de muncă cu unul mai bun. Locuinţa vor să o schimbe demult. Din două, veţi alege ce e mai bine. Dacă le alegeţi pe amândouă şi puteţi face faţă, cu atât mai bine, dar e cam obositor.

Leu - fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele voastre se vor împlini. Urmează o săptămână de răsfăţ.

Fecioară - cineva care se gândeşte la Fecioare le va trimite doamnelor un cadou minunat, dar şi domnii pot primi un cadou de acolo de unde nu te aştepţi, şi mai ales de la persoane dragi.

Balanţă - e în postura să afle un adevăr important care îi poate marca viaţa sau i-o poate schimba. Toate lumea se va întreba ce. Măsura faptelor noastre sau a unor greşeli ale noastre, a unei nesăbuinţe.

Scorpion - vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă, cu condiţia să facă un consiliu de familie sau dacă e vorba de serviciu, cu colegii de acolo.

Săgetător - intră într-o săptămână de silentio stampa sufleteşte, are o săptămână în care se înconjoară într-o aură de mister, greu de pătruns, greu de înţeles. E o pauză de suflet.

Capricorn - este pe punctul să înceapă o viaţă nouă, un fel de revigorare în toate planurile. Şi au nevoie de ea.

Vărsător - să fie pregătit pentru o suită de schimbări majoare în săptămâna care urmează, deci vin peste el toate schimbările vrute şi nevrute la care nu s-a aşteptat.

Peşti - au dat lovitura, apare iar Vunjo. Pentru că aveau nevoie de el, să se bucure de el, să le fie de folos. Vunjo este o rună foarte bună care anunţă o perioadă de odihnă, linişte, confort şi fericire.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close