Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 septembrie. Gemenii află răspunsuri la probleme, Vărsătorii simt nevoia de schimbare

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 septembrie. Gemenii află răspunsuri la probleme, Vărsătorii simt nevoia de schimbare

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 septembrie. Gemenii află răspunsuri la probleme, Vărsătorii simt nevoia de schimbare
07 Sep 2019   •   20:14

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 horoscopul runelor pentru săptămâna 9-15 septembrie. 

HOROSCOP. Berbec: E rândul altora care trebuie să-și facă bagajele, trebuie să aibă bagajele pregătite, astrele le anunță o călătorie, deci este o perioadă în care puteți face drumuri mai scurte sau mai lungi sau chiar să beneficiați de o săptămână de repaos.

HOROSCOP. Taur: După ce s-au văitat, acum le-a venit cea mai puternică rună. Toate beneficiile de pe lume pe care vi le doreați pentru că le meritați. Sunteți muncitori, harnici, destoinici, încăpățânați, conservatori și mai aveți și alte calități.

HOROSCOP. Gemeni: Au perioada când pot afla răspunsul unor probleme care îi frământă, niște lucruri presante antrenând o discuție sau făcând așa cum spune de obicei un consiliu de familie. Mai lăsați să vorbească și alții, nu numai voi. E perioada când trebuie să ascultați voi, să puneți în aplicare. 

HOROSCOP. Rac: Trebuie să aibă răbdare pentru că runa spune că dacă aveți răbdare, forțați norocul, dacă nu aveți răbdare, goniți norocul. Surprizele plăcute sunt făcute pentru Racii care știu să aștepte. Fierbeți la foc mic și vin lucrurile bune. 

HOROSCOP. Leu: Este în situația când s-a ocupat de toți, de toate și au uitat să se ocupe de ei. Mobilizați-vă toate forțele ca să vă consolidați poziția voastră, și acasă, și în societate, și la serviciu.

HOROSCOP. Fecioară: După o perioadă benefică, acum își dă seama că a fost prea benefică și trebuie să schimbe modul de abordare a problemelor. Deci schimbați tactica și va fi totul perfect.

HOROSCOP. Balanță: Balanțele tinere, necăsătorite, au ocazia să facă tabla înmulțirii: fertilitate și belșug. Dacă nu ați învățat-o până acuma, aprofundați-o. Peste puțin timp visele se vor împlini. 

HOROSCOP. Scorpion: Revine în viața lor o săptămână de asta de necunoscut. Nu o să-i mai înțeleagă nimeni, mai ascunși, mai secretoși, mai pasivi, nu se mai implică în toate lucrurile. Au aura asta de mister cu care se învăluie pentru o săptămână în tentativa de a rezolva niște lucruri. Au niște probleme care-i frământă. De obicei rezolvă problemele altora, iar când e pentru ei, atunci sunt în cumpănă că nu știu ce să găsească mai bun, dar așa cum au legătura cu planul divin, vine Dumnezeu și le așează mâna în cap. Dumnezeu e cu voi și se găsesc cele mai bune rezolvări. Dar exteriorizați-vă. 

HOROSCOP. Săgetător: Este aproape o certitudine că cineva care se gândește la dumneavoastră, vă va trimite un cadou minunat. Ceva parale.

HOROSCOP. Capricorn: Săptămâna viitoare este invers cu ce au avut Balanțele, atunci aveau ei un adevăr foarte important care poate să vină cu marcaj pentru ei. Puneți cap la cap și vedeți ce marcaj vine peste voi. Ați sădit lucruri bune, veți culege lucruri bune, ați fost răi, răutăcioși, nu vă supărați. A trimis cineva bumerangul și se întoarce. Avertizare!

HOROSCOP. Vărsător: I s-a făcut de peregrinare, de mutare din casă sau de serviciu. Au stat cuminți o jumătate de an și acum îi apucă schimbările. Aveți posibilitatea să faceți un schimb de locuință, să vă mutați la casa pe care v-ați construit-o sau pur și simplu să vă schimbați un loc de muncă cu unul mai bun. Două oportunități. Veți valorifica pe cea mai importantă.

HOROSCOP. Pești: Simbolul uraganului. Fac revoluție în acvariu sau în Marea Neagră. Sfatul este: nu vă ambalați, nu porniți războaie că totul se aranjează numai cu condiția ca voi, Peștii, să fiți calmi. Și totul se va rezolva. 

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close