x close

HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați, Scorpionii sunt răsuciți din toată părțile

06 Dec 2018   •   16:42
HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați, Scorpionii sunt răsuciți din toată părțile

HOROSCOP.  Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toată luna decembrie în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

HOROSCOP. Berbec: Are o lună în care li se recomandă să rămână în așteptrarea unor schimbări. Multe schimbări care vor veni rapid. Sfârșitul de an e cu schimbări.

HOROSCOP.  Taur: În luna decembrie se produce un salt calitativ în existența lor, au trudit dar dau lovitura.

HOROSCOP.  Gemeni: Sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizați, toate persoanele le trimit cadouri minunate, recompense, aprecieri.

HOROSCOP. Rac: La final de an au luna de protecție, din toate punctele de vedere, în perioada postului tentațiile sunt mari, aveți grijă ce faceți.

HOROSCOP. Lei: Primesc magna cum laude. Au câștigat din toate punctele de vedere, intră ca niște învingători în Anul Nou.

HOROSCOP.  Fecioara: Multe vești bune, o lună de bani, luna decembrie este luna numită de chinezi saci cu bani, 5 zile de sâmbăta, 5 de duminica, 5 de luni. Noi începuturi, o suită de trei.

HOROSCOP.  Balanță: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, dar nu lucruri rele. Cineva încearcă să fie în comuniune cu ei. Comunicare.

HOROSCOP. Scorpion: Sunt răsuciți, dacă pană la sfârșit nu ați reușit să faceți, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, la serviciu.

HOROSCOP. Sagetător: Au fost agitați tot anul, runa vine cu două sfaturi: relaxați-vă și scoteți-vă fricile vizavi de starea de sănătate a celor apropiați.

HOROSCOP. Capricorn: A muncit 11 luni, în a 12 e pregătit de o viață nouă, revigorare, renaștere toate planurile.

HOROSCOP. Vărsători: Au o luna de dragoste, a dat Cupodon peste ei, simbolul dragostei ceva nou. Găsiți acea persoană, dragoste nouă, fierbinte.

HOROSCOP. Pești: Luna bilanțelor intime, rezolvarea unor probleme, le aflați făcând un consiliu de familie.

 

Citeşte mai multe despre:

horoscop Adevaruri ascunse
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati