Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 11 - 17 mai: Începe perioada schimbărilor majore. Trei planete sunt retrograde

Horoscop săptămâna 11 - 17 mai: Începe perioada schimbărilor majore. Trei planete sunt retrograde

Saturn, Venus si Jupiter sunt retrograde incepand cu saptamana  11 - 17 mai si aduc schimbari mari. Asadar incepe o saptamana noua plina de surprize.

Horoscop săptămâna 11 - 17 mai: Începe perioada schimbărilor majore. Trei planete sunt retrograde
11 Mai 2020   •   10:38

HOROSCOP BERBEC - Nu reusesti sa iti dai seama ce se intampla, de fapt, in viata ta. Esti legata de persoane care nu iti mai fac bine si a venit momentul sa te desprinzi de ele. Renunta la oamenii negativi din viata ta si infloreste. 

HOROSCOP TAUR - Ai foarte multa energie, insa ai putea cadea in capcana de a o darui persoanelor care nu o merita. Gaseste echilibrul in parteneriatele tale si ai curajul sa pui piciorul in prag. 

HOROSCOP GEMENI - Nu iti fie teama sa visezi. Daca nu esti coplesita de visul tau, trebuie sa indraznesti si mai mult. Aminteste-ti doar ca fiecare obiectiv este un compromis. Depinde doar cum iti organizezi fiecare si in parte. Seteaza-ti corect prioritatile.

HOROSCOP RAC - Rezerva-ti timp pentru placere si joaca-te. Nu mai sta in calea bucuriei tale. Renunta la inhibitii si aminteste-ti sa te bucuri de tot ca atunci cand erai mica. Doar tu iti poti transforma viitorul, cu pasiune si creativitate.

HOROSCOP LEU - Nu conteaza cat de mult lucrezi sau cat de departe calatoresti, sufletul tau are nevoie sa se intoarca acasa, acolo unde poti fii tu, asa cum simti. Permite-ti sa te bucuri de oamenii dragi din viata ta si sa te retragi o perioada alaturi de familie. Meriti putina pace.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close