Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 15 - 21 iunie. Ultimele zile din Gemeni. Apar schimbări de perspectivă pentru zodii

Horoscop săptămâna 15 - 21 iunie. Ultimele zile din Gemeni. Apar schimbări de perspectivă pentru zodii

Horoscopul saptamanii 15 - 21 iunie aduce schimbari majore pentru semnele zodiacale. Fecioarele se simt epuizate, iar Pestii pun accent pe cariera.

Horoscop săptămâna 15 - 21 iunie. Ultimele zile din Gemeni. Apar schimbări de perspectivă pentru zodii
15 Iun 2020   •   09:37

BERBEC - A venit momentul sa iti dai seama ce conteaza cel mai mult in viata ta. Este o saptamana perfecta pentru a cauta raspunsurile de care ai nevoie. Deschide-ti inima pentru noi experiente. Incepe o perioada in care ai nevoie sa fii alaturi de persoanele pe care le iubesti.

TAUR - Simti o transformare emotionala uriasa in aceasta perioada. Acest lucru inseamna ca fie renunti la lucruri si oameni care nu mai au loc in viata ta, fie ca o iei de la capat. Ai mare grija de tine. 

GEMENI - Vei avea revelatii legate de relatiile cu cei din jur. Ai putea sa legi legaturi stranse sau sa mai renunti la cativa prieteni. Pana la finalul saptamanii, te vei concentra mai mult asupra zonei financiare. Apar castiguri neasteptate. 

RAC - Incepi sa-ti dai seama care este schimbarea de care ai nevoie in viata ta. Este un moment perfect pentru a te reconecta cu propria persoana. Pana la finalul saptamanii, vei intra in sezonul tau, una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru tine.

LEU - Simti multa energie creativa si te conectezi emotional cu partea ta artistica. Incearca sa traiesti mai mult in prezent si sa te concentrezi asupra lucrurilor pozitive care exista in viata ta. 

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop gemeni
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close