Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2018. Leii au probleme de sănătate, Racii sunt instabili emoționali

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2018. Leii au probleme de sănătate, Racii sunt instabili emoționali

o_1cbh359uk1ttcjr1794ji51f898.jpg
20 Apr 2018   •   11:37

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!
Berbec

Activitatea profesională va fi destul de susținută, căci în drumul spre atingerea obiectivului a trebuit să depășiți diferite obstacole. În sfârșit, acum puteți începe să finalizați anumite documente, să discutați condițiile de cooperare cu partenerii, cu șefii, pentru că se vor face schimbările necesare. Sentimental, arătați atenție și sensibilitate față de cei dragi, și veți fi răsplătite.

Taur

N-ați găsit până acum cel mai bun moment pentru a efectua schimbări radicale la locul de muncă. Dacă ați avut un job stabil de la care nu v-ați grăbit să plecați, acum o să începeți a vedea roadele. Dacă nu, v-ați aruncat în promisiuni deșarte, v-ați confruntat cu înșelăciunea. Încă e posibilă traversarea unei serii de obstacole neprevăzute.

Gemeni

De acum încolo aveți toate șansele să finalizați sarcinile de serviciu inițiate cu ceva timp în urmă, căpătați putere și, împreună cu colegii, o să duceți totul la bun sfârșit.Vă veți bucura de cooperarea cu toți cei implicați. O mare parte din ceea ce ați planificat până acum și din ceea ce ați visat de mult timp încoace va prinde viață și se va materializa.

Rac

Trebuie să vă monitorizați starea emoțională. Nu vă sfătuiesc să intrați în panică dacă situația din viața personală nu merge bine. Acordați atenție aspectului exterior. Abia apoi îi veți atrage pe cei aleși de destin pentru voi. Pe de altă parte, nu ar trebui să fiți prea solicitante în dragoste. Nu este indicat să căutați doar frumusețea exterioară a celorlalți.

Leu

Dacă ați avut probleme de sănătate până acum, începe o perioadă mai bună, favorabilă pentru îngrijirea corporală, proceduri cosmetice, exerciții de respirație. Vă sunt benefice activitățile în aer liber. La serviciu, continuă perioada imprevizibilă și dificilă. Este posibilă reînnoirea problemelor legale vechi, deci fiți atente și faceți ordine în acte și documente.

Fecioară

Cele mai dificile zile au trecut, iar situația începe să se îmbunătățească. Mai multe probleme vor fi rezolvate într-un fel sau altul. Vă sfătuiesc totuși să nu vă grăbiți să luați decizii doar pentru a vă dovedi exclusivitatea, deoarece sunteți gata să vă asumați riscuri prea mari și puteți să vă implicați cu ușurință într-o aventură care nu va fi în favoarea voastră.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Citește mai multe din Horoscop
» Vezi toate știrile din Horoscop
Cele mai noi știri
Parteneri
x close