Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii nu au deloc răbdare, Fecioarele au o săptămână încărcată emoțional

HOROSCOP săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii nu au deloc răbdare, Fecioarele au o săptămână încărcată emoțional

HOROSCOP săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii nu au deloc răbdare, Fecioarele au o săptămână încărcată emoțional
19 Apr 2019   •   18:21

HOROSCOP. Săptămâna Mare vine cu foarte multe vești bune pentru mai multe zodii. Totuși, unele au de tras pentru câteva clipe de bucurie.

HOROSCOP BERBEC Ai parte de multe surprize în această săptămână, în mare parte plăcute. Pe de alte parte, vor exista unele conflicte, dacă refuzi să fii deschis când vine vorba de schimbare. Mai mult, responsabilităţile nu îţi dau linişte în cea de-a doua parte a săptămânii.

HOROSCOP TAUR Nu prea ai răbdare în această săptămână, aşa că fiecare lucru mărunt se poate transforma într-un dezastru, privit din perspectiva ta. În plus, va fi nevoie să lămureşti o serie de chestiuni ce ţin de partea financiară.

HOROSCOP GEMENI Nu eşti în cea mai bună formă la început de săptămână., motiv pentru care preferi să petreci mare parte din timp în confortul oferit de propria locuinţă. Spre sfârşitul săptămânii, energia apare din nou şi te bucuri de reuşite.

HOROSCOP RAC

Începi să te interesezi din ce în ce mai mult de sănătate şi, în această direcţie, încerci să-ţi schimbi stilul de viaţă. Astfel, în această săptămână încerci să adopţi o dietă mai echilibrată şi, în plus, în timpul liber te ocupi de sport.

HOROSCOP LEU

Ai multă energie, asta şi pentru că veştile bune continuă să apară în această săptămână. Toată munca din ultima perioadă începe să fie răsplătită. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, petreci din ce în ce mai mult timp cu persoana specială din viaţa ta.

HOROSCOP FECIOARĂ

Ai o săptămână încărcată din punct de vedere emoţional. Fie că e vorba de zona profesională sau de cea de cuplu, tinzi să te implici emoţional mai mult decât în mod normal. Este necesar să îţi acorzi timp şi pentru tine.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close