Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 25 iunie - 1 iulie. Racii sunt extrem de agitați, Săgetătorii vor lua o decizie grea

Horoscop săptămâna 25 iunie - 1 iulie. Racii sunt extrem de agitați, Săgetătorii vor lua o decizie grea

Horoscop săptămâna 25 iunie - 1 iulie. Racii sunt extrem de agitați, Săgetătorii vor lua o decizie grea
24 Iun 2018   •   11:40

Horoscop Berbec

Îți dorești să descoperi lucruri noi, motiv pentru care în toată săptămâna o să fii în așteptarea weekendului, pentru o scurtă expediție. Cu cât mergi mai departe de locul tău obișnuit, cu atât te simți mai bine.

Horoscop Taur

Toți oamenii din jurul tău par că se află într-o continuă agitație, iar acest lucru te neliniștește și amplifică stresul deja prezent.Încearcă să îți acorzi unele momente pentru a sta de unul singur. Spre sfârșitul săptămânii, distracția va fi nelipsită.

Horoscop Gemeni

Visurile tale vor fi mai aproape de realitate. Toată munca pe care ai depus-o în ultima vreme va începe să se concretizeze. De asemenea, petreci mult timp cu prietenii pentru a discuta despre planurile voastre de viitor.

Horoscop Rac

Ești cuprins de agitanție, motiv pentru care este posbil să-ți ignori prioritățile. De asemenea, este posibil să nu ai aceeași opinie cu cea a unui bun prieten, însă încearcă să stai departe de conflicte. Spre sfârșitul săptămânii, îți dorești să redecorezi casa.

Horoscop Leu

O persoană nouă va apărea în viața ta în aceată săptămână, iar evenimentele care vor avea loc îți vor chimba percepția despre un lucru ce îți era drag. În plus, vor exista multe momente în care îți va fi distrasă atenția, însă încearcă să nu te îndepărtezi de lucrurile prioritare.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac Horoscop
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close