Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 29 iunie - 5 iulie 2018. Berbecii acordă atenție mare familiei. Racii își schimbă personalitatea

Horoscop săptămâna 29 iunie - 5 iulie 2018. Berbecii acordă atenție mare familiei. Racii își schimbă personalitatea

Horoscop săptămâna 29 iunie - 5 iulie 2018. Berbecii acordă atenție mare familiei. Racii își schimbă personalitatea
29 Iun 2018   •   22:39

HOROSCOP. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

HOROSCOP Berbec

Veți acorda o mare atenție familiei și gospodăriei, pentru că acasă, împreună cu cei dragi, vă  veți simți cel mai bine. Nu recomand să se meargă în vacanță în străinătate sau în călătorii lungi, în special  asociate cu distracții extreme sau cu vizitarea unor locuri potențial periculoase. Departe de casă vă puteți îmbolnăvi sau traversa o situație critică, din cauza lipsei de atenție și a încrederii în sine. Puteți foarte bine să vă relaxați și să vă distrați și în apropiere de locuință.

HOROSCOP Taur

Se pare că frații, surorile, vecinii ori prietenii apropiați vor juca un rol important în viața voastră sau, prin prisma evenimentelor pe care ei le traversează, vi se cere și vouă sfatul. Veți avea grijă de treburile casnice, veți face cumpărăturile necesare și veți planifica modificări legate de renovări ori schimburi imobiliare. Va fi necesară și sprijinirea părinților sau a altei rude din familie. Veți simți o puternică legătură emoțională cu oamenii apropiați și veți putea învăța de la ei cele mai bune trăsături de caracter.

HOROSCOP Gemeni

Încă de la începutul acestei luni de iulie se pare că-i mare agitație în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din luna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veți simți așadar o ușurare în afacerile dumneavoastră personale, dar și cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, să câștigați banii necesari tuturor nevoilor vieții. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite în toamnă.

HOROSCOP Rac

De data asta se pare că situația stă în mâinile voastre, se pare că aveți o libertate totală de acțiune și aceeași libertate de alegere. Sunteți de asemenea în centrul atenției, prietenii și cunoștințele vă  vor ajuta la transpunerea în practică a planurilor de afaceri și personale, oamenii vorbesc despre voi, scriu despre voi și vă fac propuneri interesante. Astfel, vor fi deschise noi oportunități, bazate pe talentele, abilitățile și cunoștințele voastre. Succesul în afacerile personale și în muncă nu va întârzia să apară. Copiii se vor bucura de reușite, este o perioadă bună pentru schimbarea personalității și  caracterului în bine.

HOROSCOP Leu

Este greu de numit succes această săptămână. Nu este nimic catastrofal, dar acum nu este necesar să vă ocupați de chestiuni importante și, în general, ar trebui să arătați moderare și exactitate în toate. Pentru voi, evenimentele traversate acum sunt destul de ciudate și misterioase, uneori chiar inexplicabile. Este posibil să aveți hobby-uri temporare care sunt așa de neclare încât nu vor dura mult, iar cu Soarele în casa ascunsă vă e favorabilă munca în singurătate sau de culise. Vă sfătuiesc să duceți o analiză interioară profundă, care să necesite o concentrare mare asupra senzațiilor și  experiențelor vieții.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii Horoscop zodiac
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close