Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 4-10 mai 2018. Racii sunt împiedicați să plece în vacanță. Ceva apare în ultima clipă

Horoscop săptămâna 4-10 mai 2018. Racii sunt împiedicați să plece în vacanță. Ceva apare în ultima clipă

 Horoscop săptămâna 4-10 mai 2018. Racii sunt împiedicați să plece în vacanță. Ceva apare în ultima clipă
04 Mai 2018   •   12:00

Horoscop. Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Veți avea nevoie de ascultători în jurul vostru care să fie atenți la voi, să vă admire talentele și elocvența, precum și multitudinea de idei noi de care veți deborda.Veți fi gata să vă exprimați opiniile cu privire la orice fel de problemă, care să informeze interlocutorul asupra ultimelor știri despre rude,vecini, produse noi, dar și pe cele cu privire la politică, economie, ecologie.
 
Taur

Nu pot spune că nu aveți succes în ceea ce întreprindeți, deci nu e timpul să vă culcați pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți. Continuați să trăiți simplu și comod, cu mai puține griji sau vă înhămați la mai multe fort și stres, preluând ceea ce destinul vă oferă. Și în primul caz, și în al doilea caz viața nu va fi lipsită de nori.

Gemeni

Munca ascunsă de ochii curioși, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și de încredere, momentele de izolare – toate vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține succesul. Delegațiile și drumurile scurte nu sunt prielnice, putându-se ivi situații dificile, neplăceri sau pur și simplu nu vă rezolvați problemele pentru care călătoriți.

Rac

Pentru voi continuă ceea ce a pornit săptămâna trecută, iar dorințele voastre de a vă relaxa alături de prieteni și de a pleca în călătorii vor fi stopate de obligațiile pe care le aveți față de copii. Ideile pe care le aveți vizavi de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, așa că mai bine să nu le împărtășiți.

Leu

Munciți în continuare din greu și la serviciu, și acasă, căci responsabilitățile apasă și de abia le faceți față. Se poate lua în discuție inclusiv o deplasare în străinătate. Să aveți grijă, căci aveți tendința de a le înțelege doar la nivel superficial! Cu cei apropiați din familie se pare ca totul e calm, iar dacă aveți câteva tensiuni.

sursa: clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close