Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP săptămâna 6 - 12 aprilie 2018. Berbecii au parte de o săptămână agitată

HOROSCOP săptămâna 6 - 12 aprilie 2018. Berbecii au parte de o săptămână agitată

HOROSCOP săptămâna 6 - 12 aprilie 2018. Berbecii au parte de o săptămână agitată
06 Apr 2018   •   12:24

HOROSCOP Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea săptămână!

HOROSCOP Berbec

Vă așteaptă o săptămână agitată. Nu trebuie să forțați nimic,l ăsați lucrurile să decurgă în ritmul lor, iar acolo unde se blochează, aveți răbdare. Modificările pot interveni în sfera profesională în mod special, iar voi aveți tendința să înotați împotriva curentului. Practic, eu zic să învățați ce e calmul în dialog, să vă informați, apoi să dați replica. Ascultați și opiniile altora fără să insistați să vi le impuneți pe ale voastre.

HOROSCOP Taur

Este un moment în care vă apărați cu tărie ideile în care credeți cu tărie, iar asta va fi incomod pentru unele. Ele nu vor ezita să vă pună bețe în roate și să vă oblige prin acțiunile lor să vă revizuiți planurile și comportamentul. Veți întâlni invidia celorlalți care, deși nu o să vă afecteze profund, o să vă determine să schimbați pașii imediat următori. Nu vă sugerez să faceți planificări pe termen lung!

HOROSCOP Gemeni

poate că ar trebui un pic să mergeți pe sârmă în perioada asta,pentru că veți avea destule provocări cărora să le faceți față. Optimismul excesiv se va dovedi a fi necorespunzător și poate face doar rău,iar calitățile personale trebuie să meargă în fundalul deciziilor pe care le veți lua.
Dorința de schimbare și capacitatea de a lua în considerare toate variantele posibile de dezvoltare în urma evenimentelor, vor ajuta chiar și în cea mai rea conjunctură.

HOROSCOP Rac

Nu visați la cai verzi pe pereți, nu insistați pe iluzii, ci rezolvați mai curând situații legate de casă, familie și părinți. Nu înseamnă că profesia nu e importantă, dar riscați tensiuni în cuplu. Influența copiilor va rezolva oarecum situația conflictuală, dar este puțin probabil s-o rezolvați definitiv. Ea va continua să mocnească. Aveți încredere în sentimentele voastre și acționați doar  la chemarea inimii, inclusiv cu copiii.

HOROSCOP Leu

Nu ezitați să vă exprimați emoțiile. Vor exista situații în care trebuie să vă priviți din afară, să vă reevaluați acțiunile și opiniile, iar acum chiar merită să faceți acest lucru. Datorită sprijinului rudelor, deveniți capabile să depășiți multe lucruri. Dorința de a vă mândri vă ajută să obțineți ceva mai mult și să realizați ceea ce a fost conceput acum ceva vreme. Ar trebui să vă abțineți de la călătorii lungi și de la afacerile riscante.

HOROSCOP Fecioară

Viața vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiți multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. Va exista dorința de a vă argumenta dacă cineva o să obiecteze față de voi. În problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăți. Social, veți fi mulțumite să luați parte la activități zgomotoase sau cu prietenii. Va fi însă ușor să pierdeți controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

HOROSCOP Balanță

Se pare că aveți o perioadă de luptă și anxietate. În ultima variantă chiar nu e cazul să disperați, pentru că oricând se poate ivi o metodă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă, la început, negocierile ar putea eșua, o să primiți apoi ajutor astral să depășiți dificultățile. Acționați cu sinceritate, pentru a reuși în tot ce vă propuneți. Așadar, luați taurul de coarne și deveniți mai active!

HOROSCOP Scorpion

Evenimentele pe care le veți traversa e posibil să aibă un caracter imprevizibil. Dacă aveți răbdare, foarte curând veți înțelege totul. Dorința de a impresiona pe alți oameni vă va spune ce trebuie să faceți pentru a vă afla într-o lumină favorabilă. Aveți grijă la tensiunile cu prietenii sau cu membrii familiei. Încercând să rezolvați, puteți de fapt strica, dacă nu cumva o veți face în mod deliberat pentru a pune lucrurile la punct.
 
HOROSCOP Săgetător

Lucrând în mod constant și cu răbdare, veți face față tuturor dificultăților. Soluțiile bine gândite vor asigura bunăstarea materială și vă vor întări poziția în echipă. Casa și familia vor juca un rol special în viața voastră. În relațiile cu partenerul, chiar dacă există divergențe, în curând totul va fi uitat. Amintiți-vă de ceea ce vă unește, petreceți mai mult timp cu copiii, dedicați weekendul activităților comune.

HOROSCOP Capricorn

Veți încerca să mențineți situația sub control și s-o faceți corect, pentru că doar în acest fel puteți pune lucrurile în ordine, atât în afaceri, cât și în dragoste. Nu sunt excluse problemele legate de locuință, de carieră, de afaceri ori de părinți. De acum încolo, pentru o lungă perioadă de timp, veți începe să vă ocupați de casă, chiar să faceți un schimb ori să vă relocați.

sursa: clickpentrufemei.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close