Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămânal 18 iunie - 24 iunie. Gemenii gândesc profund, Leii sunt cu capul în nori

Horoscop săptămânal 18 iunie - 24 iunie. Gemenii gândesc profund, Leii sunt cu capul în nori

Horoscop săptămânal 18 iunie - 24 iunie. Gemenii gândesc profund, Leii sunt cu capul în nori
16 Iun 2018   •   10:45

Horoscop săptămânal Berbec

Noul stil de viaţă pe care l-ai adoptat îţi oferă o mulţime de energie pozitivă cu care începi săptămâna. De asemenea, în această săptămână îţi descoperi o nouă pasiune şi reuşeşti să petreci mult timp cu prietenii.

Horoscop săptămânal Taur

Simţi că lucrurile care se întâmplă în jurul tău nu sunt corecte şi te deranjează că nu ai cum să le combaţi de unul singur. Toată furia pe care o strângi, reuşeşti să o elimini în cadrul discuţiilor cu prietenii. Spre sfârşitul săptămânii începi să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu mai mult calm.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gândeşti şi acţionezi la un nivel mai profund decât în mod obişnuit, în această săptămână. Pui mai mult accent pe detalii şi analizezi mai atent fiecare lucru. Vor apărea unele probleme cu persoanele care încearcă să fie autoritare în faţa ta.

Horoscop săptămânal Rac

Îţi dedici această săptămână ţie. Te concentrezi doar pe lucrurile care îţi plac, petreci mult timp în aer liber şi te relaxezi. Aveai nevoie de o pauză de la toată agitaţia din jur, iar această săptămână îţi oferă pauza pe care ţi-o doreai atât de mult.

Horoscop săptămânal Leu

În mare parte din această săptămână vei fi cu capul în nori. Nu te poţi concentra pe nimic din ceea ce trebuie şi de multe ori oamenii se vor simţi jigniţi că nu sunt ascultaţi. În weekend, eşti mai dispus să asculţi şi aşa apar şi oportunităţi.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close