Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Schimbări majore în luna august pentru toate zodiile

HOROSCOP. Schimbări majore în luna august pentru toate zodiile

HOROSCOP. Schimbări majore în luna august pentru toate zodiile
24 Iul 2019   •   11:30

Faptul că lucrurile bune vin din afara zonei de confort este deja bine cunoscut și chiar este justificată popularizarea acestei propoziții. În chip evident, depășirea zonei de confort înseamnă schimbare care poate fi uneori voluntară, având o miză clară ori involuntară, prilejuită de diverse motive și bazându-se pe numeroși factori. 

Luna august, prin excelență luna în care concediile, momentele de relaxare, căsătoriile, vizitele celor dragi pot aduce cu sine motivația unor amintiri demne de păstrat. Totuși, luna august poate înseamna și o etapă premergătoare sau chiar pregătitoare pentru noul sezon. Iată care sunt sunt schimbările propuse de luna august pentru toate zodiile!

  1. Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, luna august este o lună a descoperirilor nu tocmai plăcute. Date fiind acestea, luna august este cea în care se vor reorienta către un alt grup de prieteni. 
  2. Taur. Nativii Taur primesc în luna august o promovare la locul de muncă, aspect ce îi motivează să lucreze mult mai eficient și conștiincios.
  3. Gemeni. Pe nativii Gemeni, luna august și implicit sfârșitul verii îi face să devină melancolici și tot cu această ocazie le schimbă orizontul mentalitar, determinându-i să devină persoane care se bucură mai mult de moment. 

Citeste horoscopul pentru luna august pe Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii august
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close