Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Secretul ascuns al fiecărei zodii. Află care este al tău

HOROSCOP. Secretul ascuns al fiecărei zodii. Află care este al tău

HOROSCOP. Secretul ascuns al fiecărei zodii. Află care este al tău
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Ian 2019   •   17:29

HOROSCOP. Secretele noastre tind să devină parte din noi, chiar dacă le țimen ascunse. Ne pot afecta comportamentul,modul de gândire și cum interacționăm cu alte persoane. Dar pe cât de multe feluri de secrete există, pe atât de multe sunt modurile în care putem să ne descurcăm cu ele.

HOROSCOP. Berbec

Ascunzi faptul că în trecut ai făcut niște alegeri teribile în legătură cu viața ta amoroasă. Îți place să lași impresia că ai toate lucuruile la locul lor și că tu ești persoana care încheie o relație, dar ai avut inima frântă de câteva ori – și nici măcar de către oameni care să fi meritat efortul. Ai multe regrete în ceea ce privește dragostea.

HOROSCOP. Taur

Ascunzi faptul că nu știi să îți spui nu atunci când vrei ceva, mai ales dacă este vorba de un produs de lux, precum mâncarea gourme sau așternuturile scumpe. Lipsa ta de disciplină are la bază faptul că ai sentimentul că meriți lucrurile respective.

HOROSCOP. Gemeni

Ascunzi în secret faptul că ești teribilă când vine vorba de bani și că ai făcut câteva greșeși îngrozitoare în trecut. Poți să te descurci pe plan financiar, dar baza este tot șubredă. Dacă cineva îți cere sfatul în probleme bănești, încearcă să schimbi subiectul.

HOROSCOP. Rac

Secretul tău este că nu treci peste – niciodată. Poate că ești bun în relații pe termen lung, dar încă îți stalkerști ex-ul. Te gândești la ei tot timpul – la părțile bune, la părțile rele, ce ai greșit, cei ai fi putut să faci. Ești fericită în secret când au probleme în dragoste. Adevărul este că vei fi mereu acolo, fie că vor știi asta, fie că nu.

HOROSCOP. Leu

Secretele tale în general au legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut în trecut pentru a scăpa de competiție. Îți place să fii centrul atenției și nu îți place atunci când acest lucru este amenințat. Poate că ai răspândit zvonuri sau ai făcut alte lucrui similare; consideri că ai făcut ce trebuia făcut și că, atâta timp cât nimeni nu a fost rănit, nu este o problemă în asta.

HOROSCOP. Fecioară

Ascunzi un întreg secret care iese la iveală doar când este provocat. Da, poate că ziua ești Clark Kent, dar noaptea ești o bestie. Îți place să experimentezi. Treci peste orice pentru a-ți atinge scopurile, chiar dacă în general ești o persoană foarte amabilă.

Mai multe pe cereschoroscop.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop secret
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close