Antena 3 CNN Horoscop Horoscop solstiţiul de iarnă, 22 decembrie 2023. Viața Gemenilor se schimbă, Vărsătorii sunt binecuvântați cu o putere cosmică

Horoscop solstiţiul de iarnă, 22 decembrie 2023. Viața Gemenilor se schimbă, Vărsătorii sunt binecuvântați cu o putere cosmică

Horoscop solstiţiul de iarnă, 22 decembrie 2023. Această perioadă vine cu un val de energii cosmice extrem de puternice. Solstițiul de iarnă aduce magie pentru toate zodiile.

Horoscop solstiţiul de iarnă, 22 decembrie 2023. Viața Gemenilor se schimbă, Vărsătorii sunt binecuvântați cu o putere cosmică
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   08:37

Solstiţiul de iarnă marchează începutul iernii astronomice și aduce cea mai scurtă zi și cea mai lungă noapte a anului. Începând cu această dată și până la 20 iunie 2024 durata zilelor va continua să crească, în timp ce durata nopților va scădea.

În emisfera nordică are loc solstițiul de iarnă, în timp ce în emisfera sudică se află în desfășurare solstițiul de vară. Află ce ți-au rezervat astrele pentru această zi importantă din an în funcție de zodia în care te-ai născut, conform cbc.ca.

Horoscop solstiţiul de iarnă 2023 Berbec

Solstițiul de iarnă te încurajează să îți exploatezi flacăra interioară. Folosește acest timp pentru auto-descoperire și stabilește obiective ambițioase pentru următorul an. Îmbrățișează întunericul ca pe o oportunitate de a-ți lumina drumul pe care vrei să mergi mai departe.

Intraţi în noul an plin de încredere care vă ajută să profitați din plin de oportunitățile profesionale interesante care vă așteaptă. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o promovare sau doriți să începeți o nouă carieră, veți descoperi că puteți aduna toată tenacitatea și efortul necesar pentru a atinge ţintele stabilite.

Horoscop solstiţiul de iarnă 2023 Taur 

Pentru Taur, solstiţiul de iarnă vine cu o avertizare asupra finanţelor. Va trebui să fii atent când vine vorba de decizii cu privire la investiții, moștenire, datorii și ipoteci.

Folosește-ți intuiția și fă-ți cercetări înainte de a semna orice contract sau de a face achiziții mari. Apoi, pregătește-te să începi să faci zgomot în carieta ta profesională.

Dacă simți că te-ai lovit de un zid de cărămidă, întrucât eforturile tale la locul de muncă din ultima vreme aparent sunt în zadar, acest tranzit te-ar putea împuternici să exploatezi potențialul tău ascuns și să-ţi îndeplineşti dorințele de mult timp. Urmează-ți instinctele și lasă-ți entuziasmul să preia conducerea.

Citeşte şi: Zodii care domină lumea în 2024, horoscop cu Mihai Voropchievici

Horoscop solstiţiul de iarnă 2023 Gemeni

Solstițiul de iarnă te inspiră să îmbrățișezi dualitatea. Este momentul să găsești echilibrul între sinele tău intelectual și cel emoțional, între ce îți spune mintea și ce îți dictează sufletul. Caută armonie atât în viața personală, cât și în cea profesională.

În această perioadă, mergeți mai departe și acordați-vă mai mult timp pentru a vă descoperi emoțiile. Acest tranzit vă poate oferi o oportunitate vitală de a vă rupe de relații dăunătoare.

În timp ce asumarea responsabilităţii pentru acțiunile tale poate fi dificilă la început, acest lucru te va ajuta, în cele din urmă, să-ți vindeci inima.

Mintea ta inteligentă ar putea tânji după stimulare mai mult ca oricând în această perioadă. Profitați de această șansă pentru a explora teritorii neumblate și a experimenta noi moduri de a face lucrurile.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Rac

Solstițiul de iarnă te încurajează să te concentrezi pe grija față de tine însăți. Folosește această perioadă din an pentru a-ți reîncărca bateriile, pentru a te înconjura de energie pozitivă și pentru a crea un spațiu cald, plin de liniște și de iubire pentru tine și cei din jurul tău.

Formarea în echipă cu prietenii, cu cei dragi și cu colegii s-ar putea dovedi deosebit de profitabilă în această perioadă. Totuși, este important să nu îți lași vocea să fie înăbușită în acest proces. Pregătiți-vă să susțineți ceea ce credeți, în timp ce vă trasați împreună obiectivele.

Te-ai putea simți inspirat să te cufunzi într-un nou interes sau hobby surprinzător. Poate te vei trezi fascinat de puzzle-uri, astrologie sau antichități. Orice lucru care se concentrează pe descoperirea cunoștințelor ascunse vă va stârni cu siguranță interesul. Distrați-vă jucându-vă de-a detectivul.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Leu

Pentru tine, solstițiul semnalează un moment de reflecție asupra creșterii și realizărilor personale. Ia în considerare realizările tale și stabilește-ți noi intenții pentru anul următor. Permite întunericului de iarnă să fie o pânză pe care lumina interioară să strălucească mai puternic ca niciodată.

Încrederea ta ar putea începe să atragă oamenii chiar mai mult decât de obicei. Dacă ești singur, s-ar putea să ajungi să atragi pe cineva care te-a admirat anterior de departe. Dar indiferent de starea relației tale, cu siguranță te vei distra participând la tot felul de petreceri și evenimente în această perioadă. Acesta este un moment fantastic pentru a valorifica noile oportunități pe care le poate oferi networking-ul.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Fecioară

O simplă schimbare de perspectivă are puterea de a-ți schimba întreaga viață, Fecioară. Această perioadă te invită să îți eficientizezi gândurile și acțiunile. Concentrează-te atât pe organizarea gândurilor, cât și pe cea a spațiului fizic.

Folosește acest timp pentru introspecție și pentru a planifica pașii următori către obiectivele tale.

Profită de acest moment pentru a îmbrățișa spontaneitatea și a accepta invitațiile de a explora lumea din jurul tău. Oportunitățile ar putea veni rapid, așa că fiți gata să acționați.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Balanţă

Pentru tine, Balanță, solstițiul de iarnă încurajează echilibrul și armonia în relații. Este timpul să te concentrezi asupra dinamicii conexiunilor tale și să cauți soluții în problemele pe care le ai cu oamenii din jurul tău.

Ai o abilitate înnăscută de a calma ego-urile rănite, iar talentul tău de a linişti aproape pe oricine ar putea atinge noi culmi. Valorifică această energie pentru a construi oamenii din jurul tău și a declanșa conversații antrenante în interiorul tău. cercul tău social.

Este posibil să vă simțiți mai puțin legat de posesiunile materiale și, mai mult. dornic să vă concentraţi pe promovarea bucuriei prin experiențe. Distrați-vă experimentând noi hobby-uri și umpleți-vă lumea de uimire.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Scorpion

Ieși din zona ta de confort iarna aceasta, Scorpion. Ar putea să încerci noi locuri de muncă, proiecte și colaborări interesante în cariera ta profesională. 

Pregătește-te să te îndepărtezi de cei care te-ar putea împiedica să evoluezi.

Solstițiul de iarnă te invită să te scufunzi în emoțiile tale și să te eliberezi de tot ce nu îți mai servește. Folosește această perioadă de transformare pentru a renunta la vechile obiceiuri și a începe Noul An mai puternic și mai pregătit pentru provocările ce te așteaptă.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Săgetător 

Solstițiul de iarnă te sfătuiește să îți largesti orizonturile. Reflectă asupra a visurilor și aspirațiilor tale și stabilește-ți obiective care să se alinieze spiritului tău de aventură. Îmbrățișează necunoscutul și aventurează-te în frumusețea vieții.

Profitați de această energie pentru a stabili intenții puternice pentru Noul An. Dacă poți rămâne responsabil față de obiectivele tale, s-ar putea chiar să poți transforma unul dintre hobby-urile tale într-o carieră profitabilă.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Capricorn

Toți ochii sunt ațintiți asupra ta în această iarnă, Capricorn, iar sezonul sărbătorilor nu va face decât să vă adauge strălucire. Veți fi plin de farmec și veți fi dornic să vă bucurați de lumina reflectoarelor, făcându-l un moment ideal pentru a vă exprima ideile, care sunt inspirație pentru oamenii din jurul tău.

Asigură-te că iei o pauză din când în când pentru a intra în legătură cu oamenii dragi și a te răsfăța. Ar putea apărea, în această perioadă, evenimente și cursuri interesante. pe care absolut nu vei dori să le ratezi.

Solstițiul de iarnă te încurajează să îți evaluezi obiectivele și planurile pe termen lung. Folosește acest timp pentru a elabora strategii și a pune bazele succesului în anul următor. Această perioadă este aliatul tău în construirea unui cadru solid pentru ambițiile tale.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Vărsător

Pentru tine solstițiul de iarnă semnalează un moment pentru a îți îmbrățișa unicitatea. Ia în considerare modul în care ideile pot contribui la schimbarea pozitivă pe care ți-o dorești de atât de mult timp.

Poți simți nevoia de a te retrage din mulțime pentru a reflecta asupra evenimentelor din ultimul an și asupra modului în care acestea ți-au afectat sufletul. Ar trebui să fii gata să ieși din carapace după ce a trecut entuziasmul sezonului sărbătorilor. Apoi, ai putea fi binecuvântat cu o putere cosmică.

Acordați atenție modului în care interacționați cu oamenii de la serviciu în acest timp și pregătiți-vă să renunțați la lucruri pe care nu le puteți controla. Contemplând teme de putere, transformare și renaștere vă va ajuta să vă pregătiți cariera pe care o doriți. Transformarea începe chiar de acum.

Horoscop solstiţiu de iarnă 2023 Peşti

În această perioadă Universul te invită să te conectezi cu sinele tău interior. Scufundă-te în profunzimea emoțiilor tale și atinge energiile tale creative în timp ce îi permiți imaginației să înflorească și să îți pregătească scena pentru un an de creștere. Acesta va fi un moment frumos pentru a vă invita oamenii preferați să vi se alăture.

Bucurați-vă de prezenţa celor dragi. Munca în echipă va fi, de asemenea, favorizată. Deși preferați adesea să vă concentrați asupra celorlalți, acesta este momentul pentru a redirecționa puțină energie către realizarea visurilor dumneavoastră.

×
Subiecte în articol: Horoscop solstitiu de iarna 2023
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close