Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Tendințe astrale pentru săptămâna 7-13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Visăm prea mult, avem nevoie de idei de geniu

HOROSCOP. Tendințe astrale pentru săptămâna 7-13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Visăm prea mult, avem nevoie de idei de geniu

HOROSCOP. Tendințe astrale pentru săptămâna 7-13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Visăm prea mult, avem nevoie de idei de geniu
07 Ian 2019   •   17:53

HOROSCOP. Suntem la câteva ore după Luna astrală în Capricorn. Este un eveniment astral foarte important, se produce o singură dată în an, minunată zi pentru a avea inspirație, planurile concrete, materiale, financiare, profesionale pe care vrem să ni le facem în acest an și vom avea ideile cele mai potrivite.

HOROSCOP. Două săptămâni de acum, Luna este în creștere, așa că vom avea și elemente să punem lucrurile în practică.

HOROSCOP. Iar dacă visăm prea mult și prea departe și nepotrivit vom ști să ne ajustăm planurile.

HOROSCOP. Pentru luni ar fi bine să evităm persoanele negativiste. Pe de altă parte, ne vom plânge că nu avem suficientă libertate materială sau diverse resurse. Dar aici e geniul să facem noi cu puterile noastre și cu ce avem la îndemână lucruri mari.

HOROSCOP.  Apoi pentru joi și vineri, trebuie să fim un pic mai atenți cei care se întorc din vacanță, dacă mai sunt întârziați, să fie mai atenți la drum, să nu comentăm, bârfim și să nu ne lăsăm atrași în critici, comentarii neagative. Putem aluneca cumva spre neîncredere.

HOROSCOP. Iar sâmbătă și duminică, să fim atenți mai ales la persoanele apropiate, pot exista niște discuții în familie în special dacă avem nevoie de concursul lor pentru planurile noastre mărețe.

HOROSCOP. Trebuie să ne bazăm pe sufletul și mintea noastră pentru că avem nevoie de idei de geniu, pentru a aduce acele planuri la îndeplinire, trebuie să identificăm care sunt resursele și cum ne putem descurca cu ele, mari, mici, așa cum sunt. Pe de altă parte, oamenii ne pot ajuta dacă suntem puțin mai atenți sau ne inspirăm de la cei care au reușit în domeniu în care și noi vrem să reușim.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close