Antena 3 CNN Horoscop Horoscop țigănesc. Ce ți-au pregătit zodiile în perioada următoare

Horoscop țigănesc. Ce ți-au pregătit zodiile în perioada următoare

Horoscop țigănesc. Ce ți-au pregătit zodiile în perioada următoare
19 Apr 2018   •   13:07

Horoscopul țigănesc este format din 12 semne, fiecare fiind reprezentat de un obiect drag al acestui popor nomad. Sunt evidențiate atât punctele tari, cât și defectele fiecărui semn.

Cupa (21 ianuarie-19 februarie)

Potrivit legendelor țigănești, mirii trebuie să bea din același pahar, deoarece astfel își acceptă destinul comun, iar legătura dintre cei doi soți va fi mai puternică. Cei născuți sub acest semn sunt creativi, onești, le place să-i vadă fericiți pe cei din jurul lor. Tânjesc să întâlnească dragostea adevărată, sunt foarte intuitivi și, în același tip, rebeli, le place să fie înconjurați de persoane care le împărtășesc punctul de vedere și care au aceleași idealuri. Pe de altă parte, le este greu să ducă la final ceea ce și-au propus, deoarece se răzgândesc frecvent.

Capela (20 februarie-20 martie)

Printre calitățile persoanelor născute sub acest semn se numără loialitatea, dragostea necondiționată și faptul că le este ușor să-i cunoască pe cei din jur. Sunt firi sensibile, care ghicesc intențiile celorlalți, fie că este vorba de fapte bune sau, dimpotrivă, de scopuri ascunse. Deși la prima vedere sunt niște visători, în realitate le place să aibă situația sub control, mai ales când vine vorba de responsabilitățile profesionale. Deși le este ușor să-și facă prieteni, sunt și momente în care preferă singurătatea și locurile cât mai izolate.

Pumnalul (21 martie-20 aprilie)

Se spune că, în trecut, pumnalul era folosit de bărbați pentru a-și croi drum prin păduri. Astfel, se crede despre cei născuți sub acest semn că sunt deschizători de drumuri, mai exact sunt primii care propun o soluție sau care doresc să schimbe ceva. Le place competiția, dar și să câștige. Aleg soluțiile simple și ușor de pus în practică. Pe de altă parte, sunt impulsivi și-și pierd repede răbdarea, dar nu renunță până când nu reușesc ceea ce și-au propus.

sursa: Clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close