Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Top 5 zodii care își vor înșela partenerul de cel puțin trei ori

HOROSCOP. Top 5 zodii care își vor înșela partenerul de cel puțin trei ori

17 Apr 2018   •   21:52
HOROSCOP. Top 5 zodii care își vor înșela partenerul de cel puțin trei ori foto: Pexels.com

Din păcate, niciun semn zodiacal nu este imun atunci când este vorba de înșelatul partenerului.

Cu tentația, care se găsește pe toate drumurile, fiecare poate dezvolta, în timp, această “afectiune”. Cu toate acestea, însă, din cauza trăsăturilor personalității, câteva zodii, sunt, în mod special, făcute pentru a se uita înafara relației, pentru dragoste sau amor.

Gemeni

Dacă te întâlnești cu o asemenea persoană, ar trebui să știi că aceștia pot dubla problemele. Având în vedere că se plictisesc repede, sunt pregătiți oricând pentru a avea mai mult decât un partener și a jongla între aceștia. În plus, fiind semn de aer, Gemenii sunt indeciși asupra unui singur partener și nu sunt stabili emoțional. În ceea ce privește fidelitatea, trebuie să aveți grijă, pentru că sunt extrem de neprevăzători.

Pești

Asemănători Gemenilor, semn al dualității, sunt reprezentați ori de două părți total diferite, în aceeași persoană, ori doi sfinți, ori doi păcătoși. Peștii își urmează emoțiile și sentimentele, asemeni unui GPS și de multe ori se detașează de orice este real în jur și organizează diferite escapade, fără a ține seama de absolut nimeni și nimic.

Citeşte tot articolul pe YVE.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close