Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Top 5 zodii rebele! Berbecii în topul clasamentului!

HOROSCOP. Top 5 zodii rebele! Berbecii în topul clasamentului!

HOROSCOP. Top 5 zodii rebele! Berbecii în topul clasamentului!
26 Feb 2019   •   14:20

HOROSCOP. Conform astrologiei, există 5 semne zodiacale pe care oricât de mult te-ai chinui să le convingi să facă ceva ce nu își doresc, chiar și dacă ar fi în folosul acestora, nu vor face. Pentru aceste zodii fiecare zi este o nouă ocazie pentru o revoluție. 

HOROSCOP. Rebeliunea acestor zodii izvorăște din surse multiple sau poate fi o trăsătură naturală de caracter a acestora. În topul zodiilor rebele prin definiție se află Vărsătorul, BerbecFecioarăScorpion și Săgetătorul.

  1. Berbec. În fruntea clasamentului se află fără doar și poate Berbecul. Când vine vorba de acte de rebeliune, acești nativi pot prelua cu ușurință inițiative de felul acestora, fiind prin excelență exponentul rebeliunii pure. Pot implementa cu ușurință convenții în conștiința publică. În aparență, par persoane convenționale, însă în esență, când vine vorba de libertate devin liberali de-a dreptul. 
  2. Fecioară. Pe loc secund în acest top se află nativii Fecioară al căror spirit rebel se manifestă pregnant în toate acțiunile acestora. Câteva dintre elementele care activează spiritul rebel al Fecioarelor este sindromul șefiei și în mod special minciuna. Aceste zodii sunt recunoscute prin modestie și bun simț, însă puse în situația de a fi mințite schimbă cu repeziciune foaia. De asemenea, rebeliunea Fecioarelor se activează rapid atunci când văd persoane batjocorite chiar și prin ironii subtile sau în cazul celor lipsite de apărare. 
  3. Scorpion. La mijlocul clasamentului se află nativii Scorpion a căror rebeliune este motivată. În spatele oricărei rebeliuni a Scorpionilor se află un scop prestabilit. Acest nativ se poate transforma oricând într-un protestatar adevărat. În cazul unui act de rebeliune, în cazul implicării în manifestați de acest fel, vor urmări întotdeauna să obțină o imagine bună sau chiar bani. Scorpionii au obiceiul să modeleze regulile după bunul lor plac și în funcție de avantajele pe care le-ar putea obține.
  4. Săgetător. Pe penultimul loc al clasamentului se află Săgetătorii deoarece aceștia sunt recunscuți pentru faptul că acționează în mod natural contrar gurii lumii. Este binecunoscut faptul că aceștia cântăresc de zece ori situația înainte de a acționa, și o fac tocmai pentru a coace suficiente argumente în caz că trebuie să se apere. În ceea ce privește relațiile amoroase ale Săgetătorilor, se poate spune despre aceștia că sunt firi rebele și încearcă din răsputeri să atragă persoana iubită pe teritoriul lor.
  5. Vărsător. În ceea ce îi privește pe nativii Vărsători, clasați pe ultimul loc, se poate spune despre aceștia că rebeliunea este o trăsătură de la natură deoarece nu s-a identificat o cauză exactă. Sunt persoanele care vor interveni în absolut orice situație de protest, de revoltă. Nu se pot ține departe de astfel de manifestări, întotdeauna vor dori să iasă în față prin acest caracter rebel, vor avea mereu un cuvânt de spus. Nativii Vărsători au un spirit justițiar extrem de bine pronunțat născut din dorința de a epata deoarece doresc cu ardoare să facă cunoscut faptul că ei, în mod deosebit, au  făcut dreptate și nu s-a făcut în mod colectiv sau de la sine dreptatea. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii top
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close