Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Trei zodii născute să cutreiere lumea

Horoscop. Trei zodii născute să cutreiere lumea

Horoscop. Trei zodii născute să cutreiere lumea
03 Mai 2018   •   22:18

Multi isi doresc experiente inedite, trairi extraordinare. A vizita locuri noi, a cunoaste alte obiceiuri, alti oameni constituie, se poate transforma, la unii, intr-o pasiune fara margini.

Sagetator

Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor incerca sa nu piarda nici o ocazie de a afla noutati, de a dobandi o experienta neobisnuita, de a simti traini deosebite. De aceea nu este deloc intamplatori ca printre Sagetatori sunt cei mai multi iubitori de calatorii. Iar daca a plecat undeva, cu siguranta vor afla toti prietenii, rudele, cunoscutii. Si cu siguranta pagina lor de Facebook va fi plina cu impresii de calatorie.

Balanta

Oricum, Balantelor le plac activitatile ce presupun participarea unui numar mare de oameni. Prin urmare, daca vreun prieten si-a facut planuri de drum, cu siguranta vor accepta orice invitatie. Iar de-a lungul calatoriei, a vacantei, nu numai ca isi vor asuma rolul de intermediar, dar vor prelua initiativa. In ultima instanta, relatiile cu oamenii, comunicarea reprezinta pentru Balante o valoare aparte.

Mai multe, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close