Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 20-26 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ne pregătim pentru un nou început, scăpăm de fricile de schimbare

HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 20-26 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ne pregătim pentru un nou început, scăpăm de fricile de schimbare

HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 20-26 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ne pregătim de luna nouă, deci un nou inceput și noi provocari.

HOROSCOP. Trendul astral al săptămânii 20-26 ianuarie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ne pregătim pentru un nou început, scăpăm de fricile de schimbare
19 Ian 2020   •   08:42

HOROSCOP. Avem multe zile in care putem face multe lucruri pentru a ne pregăti mai bine. În primul rând, să eliminăm fricile de viitor, de schimbare, de a ne asuma rezultatele de până acum.

HOROSCOP. Sunt și momente tensionate pe parcursul săptămânii, se formează și aspecte ce indică o răscolire a unor problemele din trecut. 

HOROSCOP. Este posibil să simțim că suntem puși într-o situație în care am mai fost. Și dacă nu dăm un răspuns mai bun pentru că nu am învățat ce trebuia atunci când am trecut prin acea situație, pentru că nu am învățat nimic atunci, sigur că rezultatele nu vor fi schimbate.

HOROSCOP. Mai este o temă care se accentuează săptămâna asta: relațiile-prieteniile-socializarea. Să fim în contact cu cei apropiați care ne pot inspira chiar și în afaceri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close