Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Trendul astral al săptămânii. Cum ne influențează Mercur retrograd

Horoscop. Trendul astral al săptămânii. Cum ne influențează Mercur retrograd

Horoscop. Trendul astral al săptămânii. Cum ne influențează Mercur retrograd
26 Mar 2018   •   15:19

HOROSCOP. Saptamana in care ne descoperim adevarul personal, identitatea, trasaturile care ne reprezinta, rolul care ne onoreaza. Atat in relatiile personale cat si in cele profesionale. Incercam sa ne dam seama daca ne sunt prielnice si ne pun in demnitate conditiile si ciscumstantele pe care le traversam. Cerem mult: respect, onorarii la valoarea noastra, cuvant liber in parteneriatele noastre, respectarea opiniilor contrare.

HOROSCOP. Luna se afla in crestere pana sambata cand se formeaza Luna Plina a zodiei Berbec.

HOROSCOP. Este o saptamana cu Mercur retrograd aducatoare de informatii ce ne dau ganduri si emotii contradictorii. Multi dintre noi pot trai momente de indoiala cu privire la o alegere pe care trebuie s-o faca, nestiind cum e cel mai bine pentru ei. Nu este urmarit atat castigul financiar cat starea, conditia in care ne pune alegerea respectiva: ce indatoriri avem, ce statut, cum ne perturba confortul existent, ce profit ne aduce in timp nu doar pe moment.

HOROSCOP. Daca avem de luat o decizie, de ales un drum, trebuie sa ne gandim in primul rand daca acea decizie este conforma cu noi: cu constiinta noastra, convingerile si crezurile noastre, cu demnitatea noastra, cu fiinta noastra launtrica, daca raspunde nevoilor profunde de adevar si dreptate (asa cum ni le definim noi foarte personal). Ideile  de demnitate, onoare si respect sunt implicate. Da, banii nu sunt acum cei mai importanti ci conditia, statutul, imaginea, demnitatea.

HOROSCOP. Luna in crestere si Mercur retrograd ne pun pe toti sa ne gandim si razgandim de multe ori. Mai putin din cauza vestilor din exterior cat a informatiilor din interior: propriile noastre procese de constiinta, analize launtrice si introspectarea nevoilor noastre. Ce vrem de fapt? In ce postura vrem sa ne punem si in ce conditie ne displace sa fim pusi de altii. Ce credem despre un anumit lucru si daca acea credinta ne apartine sau am asimilat-o copiindu-i ori ascultandu-i pe altii.

HOROSCOP. Este un proces de constiinta care va dura pana pe 15 aprilie cand se incheie retrogradarea lui Mercur.

HOROSCOP. Din fericire mentalul functioneaza la cote inalte in sensul ca reusim, cu toate contradictiile retrogradarii, sa eliminam pe rand elementele nereprezentative, ce nu ne sunt specifice. Adica, sa eliminam argumentele care nu pornesc din gandirea noastra autentica ci tin mai mult de prejudecati sociale, de simple obisnuinte, de influnentele apropiatilor, de manipularile unora si altora, de fricile care ne intoxica propria minte, de lipsa unor modele inspiratoare de la care am fi putut imprumuta sugestii. Mercur retrograd curata gandirea de toate elemente alogene din procesele noastre mentale. Si ajungem la rationamentele care ne apartin cu adevarat, care ne reprezinta si in care credem.

Mercur retrograd mai face un lucru. Poate aduce reparatii, corectii, cu privire la o decizie ori constatare despre propriul interes si propria stare de bine (imi convine sau nu, ma avantajeaza ori nu, chiar e pentru mine sau nu etc.) petrecute pe la inceputul lunii martie. Revine o situatie de atunci, fata de care n-am dat un raspuns sau nu l-am dat sincer cu noi insine. Propunerea cuiva sau situatia respectiva se reformeaza. De data aceasta chiar trebuie sa ne analizam profund, sa vedem ce pozitie adoptam, cum consideram ca ne atinge demnitatea sau ne perturba respectiva situatie. Cu siguranta ne schimba confortul si aduce o remodelare de statut si ne scoate si din zona actuala de viata. Poate unii abia asteapta o schimbare (de context sau doar de gandire si atitudine) dar cei mai multi se tem de ea. De aceea e nevoie de aceasta analiza. In aceasta saptamana, mai mult din perspectiva a ce am avea de castigat. Saptamanile urmatoare, din perspectiva a ce ar trebui sa schimbam sau sa eliminam din noi si viata noastra pentru a pasi in noua viata.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close