Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Trendul astral pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie cu Camelia Pătrășcanu. Miercuri e o zi tensionată, avem probleme cu legea

HOROSCOP. Trendul astral pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie cu Camelia Pătrășcanu. Miercuri e o zi tensionată, avem probleme cu legea

HOROSCOP. Trendul astral pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie cu Camelia Pătrășcanu. Miercuri e o zi tensionată, avem probleme cu legea
25 Feb 2019   •   11:17

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 trendul astral pentru săptămâna 25 februarie - 3 martie.

HOROSCOP. Este o săptămână cu Luna în scădere, așteaptă de la noi astrele să ne implicăm  și să fim vocali în această săptămână, să ne zbatem pentru lucrurile pe care le avem de realizat. Avem două vârfuri, unul bun și unul rău. Sau unul mai tesionat și unul mai lejer.

HOROSCOP. Miercuri este ziua cea mai tensionată, ne gândim toată săptămâna la reușite, dar avem nevoie de ceilalți pentru a ne atinge obiectivele. Este foarte important să știm cum îi cointeresăm, să îi convingem, să vorbim cum, cu cine, ce argumente folosim și cât de mult reușim și cât de bine să ne sincronizăm cu ceilalți, cu așteptările lor, cu nevoile lor, chiar și ca timp.

HOROSCOP. Miercuri este ziua cea mai tensionată, trebuie să fim atenți la aspectele legale, juridice, actele pe care le semnăm, promisiunile pe care le facem, angajamentele pe care ni le luăm. S-ar putea să escaladăm numai ca să dăm bine și să promitem mai mult decât putem face. 

HOROSCOP. Pot fi dificultăți de natură juridică, să cunoaștem bine regulile și legea. De asemenea, cei care fac călătorii trebuie să fie bine pregătiți și echipați la drum atât tehnic, cât și mobilizați cu tot ce au nevoie pentru a rezolva treburile de la drum.

HOROSCOP. Însă, vineri este o zi foarte bună, foarte constructivă, datorită destoiniciei și poate insistenței sârguinței noastre. Trebuie să fim insistenți dacă e vorba de drepturile noastre și putem obține și rezultate financiare, tot vineri.

HOROSCOP. Tot efortul de toată săptămâna se descarcă benefic vineri dacă ne ținem de treabă și dacă avem un scop clar și argumente și știm să cooperăm. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close