Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Venus în Gemeni 2019. Cum va fi afectată zodia ta pe plan sentimental - Romantismul atinge un nou nivel pentru LEI

HOROSCOP Venus în Gemeni 2019. Cum va fi afectată zodia ta pe plan sentimental - Romantismul atinge un nou nivel pentru LEI

HOROSCOP Venus în Gemeni 2019. Cum va fi afectată zodia ta pe plan sentimental - Romantismul atinge un nou nivel pentru LEI
10 Iun 2019   •   12:03

HOROSCOP. Venus a intrat in zodia Gemenilor pe 8 iunie si va ramane acolo pana pe 3 iulie. Iata ce schimbari apar pentru zodia ta. 

HOROSCOP BERBEC - Ai nevoie de conversatii care sa iti stimuleze intelectul si de parteneri care sa iti sopteasca vorbe de iubire. 

HOROSCOP TAUR - Ai nevoie de legaturi senzuale, de masaje lungi, de cine gatite acasa si de partide lungi de dragoste. Vei duce relatia pe care o ai la nivelul urmator.

HOROSCOP GEMENI - Radiezi de frumusete si dorinta oriunde ai merge. Toata lumea de priveste cu admiratie. Asteapta-te sa primesti multa atentie, in special in sectorul amoros. 

HOROSCOP RAC - Iti doresti o legatura sentimentala care sa fie privata si sfanta. Nu vrei ca cei din jur sa stie ce se intampla in viata ta. Ar putea aparea un admirator secret. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii gemeni Venus
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close