Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 1 august. Gemenii sunt preocupați de probleme financiare

Horoscop zilnic, 1 august. Gemenii sunt preocupați de probleme financiare

Horoscop zilnic, 1 august. Gemenii sunt preocupați de probleme financiare
01 Aug 2016   •   08:17

Berbec

O zi excelenta de a te ocupa de treburile godpodaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Pe de alta parte incepe o perioada buna de a-ti cumpara o noua locuinta sau un teren. Bine ar fi sa faci planuri in acest sens, deoarece sunt sanse mari de realizare. Acorda mai multa atentie nevoilor membrilor familiei!

Taur

Se pare ca astazi ai multe drumuri scurte de facut. Este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu rudele si prietenii apropiati. Comunicarea este la cote inalte, ai idei bune si multa forta in cuvinte. Fii prudent, nu iti divulga planurile de viitor si foloseste un ton moderat. Largeste-ti orizontul cunoasterii atat prin lectura, cat si prin studii aprofundate.

Gemeni

Chestiunile financiare sunt tema principala a zile. Poti primi cadouri si recompense destul de substantiale. Incearca sa te multumesti cu ce ai sau cu ce primesti, deoarece este un fel de preambul la ca va urma. Este vorba despre bani castigati din munca proprie. Daca ai sa faci un bilant intre munca si rasplata, aceasta din urma lasa mult de dorit.

Rac

Am putea spune ca astazi te caracterizeaza egoismul. Ai tu chef de viata, insa mai mult iti sunt orientate eforturile catre propria-ti persoana. Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a le povesti tuturor ispravile tale sau planurile de viitor. Foloseste un ton moderat si evita stridentele de orice fel. Iti sunt favorizate tratamentele de intretinere corporala si dialogurile cu cei dragi.

Leu

Nu prea esti prezent in mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorinta de a fi doar cu tine insuti va fi la cote inalte. Se recomanda activitati usoare, evitarea provocarilor din partea celorlalti si multa odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele stomacului si secundar pe sistemul osos. Foloseste remedii naturiste pentru amelioarea starii tale generale si plimba-te in aer liber.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close