Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 11 mai. Beneficii neașteptate aduse de Lună

Horoscop zilnic, 11 mai. Beneficii neașteptate aduse de Lună

Horoscop zilnic, 11 mai. Beneficii neașteptate aduse de Lună
11 Mai 2016   •   08:35

Berbec

Luna plasata in zona caminului, sufletului si familiei, te poate face mai atent la nevoile celor dragi, mai dispus sa dai o mana de ajutor acestora. Pe de alta parte, astazi simti nevoia sa te securizezi din punct de vedere material si emotional, motiv pentru care vei lua niste masuri in privinta conservarii bugetului familiei. In tot cazul, reusesti sa faci cele mai bune alegeri, fie ca e vorba despre o investitie sau despre o afacere de familie care poate sa-ti creasca veniturile.

Taur

Zona comunicarii este foarte frumos aspectata astazi, ceea ce inseamna ca farmecul pe care-l ai in exprimare, diplomatia, precum si capacitatea de a-ti urmari scopurile te ajuta in orice iti propui sa faci. Se pare ca vor exista discutii si intalniri pe seama unui proiect mai vechi care va suferi niste schimbari. De asemenea, este posibil sa existe discutii clarificatoare si cu persoana iubita.

Gemeni

Pe fondul unor frustrari sau nemultumiri legate de zona profesionala si de relatiile cu colaboratorii sau superiorii, ziua de astazi pare sa fie mai senina. Pe de o parte reusesti sa-ti recapeti increderea in tine si in aptitudinile tale, pe de alta parte te bucuri de oportunitati frumoase de castig financiar, care-ti redau linistea venita din sentimentul de siguranta si securitate.

Rac

Luna iti traverseaza zodia si iti aduce ipostaze benefice, mai ales in ce priveste discutiile cu posibili colaboratori sau clarificarea termenilor unor contracte. Pot veni vesti bune de la persoane aflate la distanta sau poti rezolva niste probleme juridice, prin relatia foarte buna pe care o stabilesti cu o persoana oficiala. Prietenii pot juca un rol pozitiv, semnificativ, in derularea unui proiect.

Leu

O zi in care ar fi bine sa incetinesti putin ritmul de lucru si sa-ti dozezi foarte bine energia, pentru ca s-a acumulat destula oboseala in ultima vreme. Chiar daca vrei sa te implici in foarte multe proiecte, evita sa iti asumi mai mult decat poti duce. Totusi, introspectia la care te predispune atmosfera astrala de astazi iti poate aduce raspunsuri launtrice profund revelatoare. Financiar, te redresezi prin creativitate si idei ingenioase.

Mai multe pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close