Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 13 mai. Apar nemulțumiri și frustrări

Horoscop zilnic, 13 mai. Apar nemulțumiri și frustrări

Horoscop zilnic, 13 mai. Apar nemulțumiri și frustrări
13 Mai 2016   •   08:23

Berbec

Esti predispus la excese, iti lipseste simtul practic si te poti foarte usor iluziona, mai ales cand e vorba despre latura materiala a vietii si despre bani in special. Asadar, iti recomand sa eviti cheltuielile impulsive si investitiile hazardate. De asemenea, incearca sa nu crezi tot ce ti se spune, mai ales daca ti se fac promisiuni fara nicio baza reala.

Taur

Luna se afla si astazi in zona sufletului si este tensionata de planetele din zona personalitatii, ceea ce inseamna ca se pot reactiva niste nemultumiri si frustrari, fie legate de statutul si imaginea ta profesionala, fie in ce priveste unele initiative care s-au blocat undeva pe drum. Cu alte cuvinte, este mai degraba o zi de introspectie, in care ai nevoie de tihna, liniste si intimitate.

Gemeni

Aspectele tensionate pe care Luna le formeaza in zona comunicarii, cumulate si cu retrogradarea guvernatorului zodiei tale, Mercur, iti pot aduce incurcaturi in ce priveste documentele, transmiterea informatiilor, calatoriile sau examenele. Asadar, incearca sa-ti tii firea, chiar daca ti se mai rastalmacesc vorbele, daca ratacesti acte sau se anuleaza intalniri. Evita reactiile disproportionate, chiar daca ai sentimentul ca vorbesti alta limba decat cei din jur.

Rac

Banii sunt punctul nevralgic, astazi, in sensul ca e posibil sa intarzie niste plati sau sa apara mici neintelegeri legate. Lucrurile se vor aseza, pe masura ce clarifici cu tact, diplomatie si mai ales cu argumente bine plasate, situatia. Daca e nevoie sa-ti negociezi pozitia intr-o echipa, bazeaza-te pe tine si pe ceea ce stii tu ca poti fi si face. Pe de alta parte, evita sa iei bani cu imprumut ori sa faci investitii la sfatul prietenilor.

Leu

Zona carierei este cea mai activata in aceasta perioada si se pare ca acolo e necesar sa-ti revizuiesti atitudinea, sa reformulezi niste relatii cu sefi sau colaboratori, sa revii asupra unor proiecte initiate mai demult pentru a aduce niste ajustari. De altfel, este o perioada benefica, dar depinde de unde o privesti. Daca reusesti sa vezi in tot ce se intampla ceva util si constructiv, iti va fi mult mai usor sa accepti obstacolele si neintelegerile care pot aparea in sfera pofesionala.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close