Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 14 iulie. Zi interesantă la serviciu

Horoscop zilnic, 14 iulie. Zi interesantă la serviciu

Horoscop zilnic, 14 iulie. Zi interesantă la serviciu
14 Iul 2016   •   08:16

Berbec

Bani, invstitii, afaceri, mosteniri, taxe si relatii cu institutiile financiare, într-un cuvânt: financiarul este ocupația ta principală de astăzi. Adevarul este ca ai spor in acest sens, mai ales ca se intrezaresc schimbări deosebite. Orienteaza-te numai spre lucruri cinstite! Tentatia speculatiilor este mare, insa neplcăerile pot apărea rapid. In a doua parte a zilei reusesti sa lasi latura materiala a vietii deoparte si iti indrepti atentia catre cea spirituală.

Taur

Foarte controversate sunt relațiile parteneriale si colaborările. Poti constata ca unele nu iti mai sunt favorabile si vei fi tentat să le finalizezi rapid. O discutie cu partenerul de viata te poate pune pe ganduri. Evită să reactionezi prea dur la tot ce se petrece in jurul tau. Analizeaza cu prudenta si discernamant doleantele celorlalți si nu te grabi in luarea deciziilor. Spre seara relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Gemeni

Interesanta zi la serviciu! Este inceputul unei etape si recomandabil este sa fii foarte ferm in relatiile colegiale si in activitatile pe care le desfasori. Comunicarea este viciată, bine fiind să vorbești puțin și la obiect. Gandeste-te a ce vrei sa faci mai departe si asteapta momentul oportun. S-ar putea sa decizi abordarea unui alt domeniu profesional. Dupa-amiaza, o plimbare in aer liber, o muzica de relaxare si somnul sunt cele mai potrivite.

Rac

Accentul zilei se află pe relațiile sentimentale. Se pare ca o relatie de prietenie se transforma in una amoroasa. Sau cel putin asa vrei tu. Frumos este ca te decizi sa abordezi altfel acest capitol al vietii. Pe de alta parte, creativitatea este la cote inalte si poti demara proiecte noi alaturi de oameni exceptionali, foarte importanti pentru destinul tau. Sau te poți orienta spre îngrijirae și educarea copiilor.

Leu

Astăzi ești decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este ca nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S-ar putea sa fii nevoit sa ajuti un membru al familiei care are ceva probleme. Emotiile te insotesc pe tot parcursul zilei si de aceea fi atent deoarece te pot destabiliza destul de mult.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop previziuni astrologice
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close